Tudtad, hogy A tolvajok hadserege sztárjai együtt vannak a valóságban?

Korina és Ludwig az életben is egy párt alkotnak, de ha azt hiszed, hogy a forgatás alatt jöttek össze, akkor sajnos tévedsz.

Tudtad, hogy A tolvajok hadserege sztárjai együtt vannak a valóságban?

Éppen csak, hogy elstartolt a Netflix új filmje, A tolvajok hadserege, máris a hazai sikerlistát döntögeti (abban a pillatanban, amikor ezeket a sorokat írjuk, konkrétan az első helyen áll a TOP10-ben), ezzel pedig lesöpörte a hetek óta csúcstartó Squid Game-et a dobogóról. A halottak hadseregének előzményfilmje szintén a zombik világába kalauzol el, csakhogy ezúttal Sebastianra, a banki pénztárosra fókuszál, akit egy titokzatos nő beszervez, hogy segítsen a társainak kirabolni három legendás széfet Európában. 

Bár önmagában már az is szuper hír, hogy a franchise legújabb része kijött, mégis van, ami még ennél is menőbb: a Korinát alakító Ruby O. Fee, és Matthias Schweighöfer, aki Ludwig Dieter német széftörő bőrébe bújt (és nem mellesleg a film rendezője is), a való életben egy párt alkotnak. 

Netflixes körökben persze nem annyira újdonság, ha a két főszereplő egymásba szeret, hiszen a Vágyak/Valóság sztárjai Adam Demos és Sarah Shashi is itt jöttek össze, de Rubyéknál szó sincs erről. A filmet ugyanis csak 2020 októberében kezdték el forgatni, és ha hihetünk a pletykáknak, akkor az ő love sztorijuk 2019-re datálódik, a közös munka csak ráadás volt.  

Mindez mondjuk nem volt annyira egyértelmű, ugyanis csak egy-egy közös szelfiből derült ki, hogy több van köztük barátságnál, ha a két színész feedjét átpörgeted, alig-alig fogsz találni róluk olyan fotót, amin együtt lennének.  

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ruby O.Fee (@rubyofee) által megosztott bejegyzés

 

Talán még ez a rágós felütés a legárulkodóbb, hiszen azért egy rágógumit mégsem osztasz meg akárkivel?! 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Matthias Schweighöfer (@matthiasschweighoefer) által megosztott bejegyzés

 

A film egyébként, ahogyan írtuk, tulajdonképpen egy előzménysztori, Ludwig szemszögéből mutatja be a zombiapokalipszis korai szakaszát, és a feltörekvő tolvajok csapatát. Ezzel szemben Korina karaktere telesen új, hiszen Ruby csak most csatlakozott a sorozathoz. Ha bírod a zombis akciófilmeket, akkor az a szuper hírünk van, hogy várható még egy befejező része a történetnek A holtak bolygója címmel, de az már kérdéses, hogy ebben kik lesznek a főszereplők, hiszen az első rész végén elég sokan meghaltak. Persze bőven láttunk már arra is példát, hogyan hoznak vissza egy halottnak hitt karaktert az alkotók (igen Pretty Little Liars, itt rád célzunk), de mivel az eredeti gárda halálát tulajdonképpen nem mutatták, így még BÁRHOGYAN alakulhat a sztori befejezése. 

via

Ha mindent IS tudni akarsz a Netflix toplistásairól:

Még több

Sztárhírek