Végre kiderült, mihez kezd A nagy pénzrablás után a Tokiót alakító Úrsula Corberó

Tokió története véget ért, de az őt alakító Úrsula Croberóé még csak most kezdődött. A színésznő végre elárulta, mik a tervei a sorozat utánra.

Végre kiderült, mihez kezd A nagy pénzrablás után a Tokiót alakító Úrsula Corberó

A nagy pénzrablásnak hamarosan hivatalosan is vége (az ötödik évad második fele decemberben érkezik), de a színészek már jó ideje felakasztották a Dalí-maszkjaikat. Így többek között a Tokiót alakító Úrsula Corberó is, aki (ha egyben tervezed ledarálni az új évadot és még nem láttad, akkor HATALMAS SPOILER) szó szerint óriási robbanással hagyta ott a sztorit.

Az Interview Magazinnak most elmesélte, milyen volt búcsút venni Tokiótól és mihez kezd(ett) a forgatás vége után. Elmondta, hogy igazából megkönnyebbült a finálé miatt, mert a sorozat „nagyon fárasztó volt. A karakterek mindig annyi dühöt és erőszakot éreztek, hogy minden alkalommal, mikor hazaértem, gonosznak éreztem magam – meg akartam ütni valakit.”

Úrsula azonban rengeteget köszönhet A nagy pénzrablásnak, hiszen a 2017-ben indult produkció elsöprő sikere után a feje tetejére állt a világa: világszerte ismert színésznő lett, több, mint 21 millió követője van az Instagramon, miközben egyre fontosabb múzsájává válik a divatvilágnak is, mivel olyan márkák kampányaiban szerepelt már, mint a Bulgari, a  Jacquemus és a Shiseido

„Őszintén szólva minden olyan gyorsan történt a Casa del Papel sikere után. Egyáltalán nem számítottunk minderre. Én még mindig próbálom feldolgozni.”

Sőt, a netflixes széria miatt találta meg őt az első angol nyelvű szerepe is. Ha túlvagy már A nagy pénzrabláson és szívesen látnád másban is Úrsulát, adj egy esélyt az idén júliusban debütált Kígyószem: G.I. Joe – A kezdeteknek, amiben a színésznő Henry Golding mellett a gonosztevőt alakította. A szerepért meghallgatásra sem kellett mennie, instant neki ajánlották fel a lehetőséget, miután a rendező egyszerűen imádta, ahogy Úrsula megformálta Tokiót. 

A széria forgatása után a színésznő a karantén alatt egyébként vissza is tért a kamerák elé, mégpedig egy videoklip forgatása erejéig, amiben a pasija, rendezte őt a Buenos Aires-i házukban. Egészen pontosan Dua Lipa, J. Balvin, Bad Bunny és Tainy közös számához, az Un Diához készítették a klipet.

Úrsula az interjú idején egy új, titkos projekten dolgozott Madridban (annyira rejtélyes, hogy még az IMDb oldalán sincs róla infó), és arra a kérdésre, hogy most mihez szeretne kezdeni, azt válaszolta: „civilként és színésznőként is az a legfőbb célom, hogy minél többet utazzak. Szeretnék a világ minden táján dolgozni.” Ehhez Penélope Cruz karrieréből merít inspirációt, akit az istennőjének nevez. És szerintünk Úrsula nagyon is jó úton halad afelé (sőt, már egészen közel is jutott ahhoz), hogy ő legyen a generációjának új Penélope Cruza.

Hiányzik a Professzor csapata? Olvass el róluk mindent:

Még több

Sztárhírek