Miért gyűlöli ennyire Vilmos herceg Meghan Markle-t?

Az első pillanattól fogva azt rebesgették, hogy Vilmos herceg ki nem állhatja öccse, Harry herceg feleségét. De vajon mi állhat ezeknek a rossz érzéseknek a hátterében?

Miért gyűlöli ennyire Vilmos herceg Meghan Markle-t?

Biztosan azt gondolnád, hogy Vilmos herceg azért utálja Meghan Markle-t, mert Harry herceg gyakorlatilag miatta hagyta ott a királyi családot és költözött Amerikába. A helyzet azonban ennél sokkal bonyolultabb, Diana hercegnő idősebb fia alapvetően nem szeret ellenségeskedni, a volt színésznő azonban kiharcolta, hogy így érezzen iránta. Most eláruljuk, mi mindennel érte ezt el!

Meghan csúnyán viselkedett Katalin hercegnével?

Sajnos elég egyértelműek látszott a hivatalos eseményeken, hogy Katalin hercegné és Meghan Markle nincs túl jóban egymással. Persze ők és a palota sajtósai is igyekeztek ezt mindig tagadni, de van, amit egyszerűen nem lehet megjátszani. A brit lapok szerint a rossz viszony oka, hogy a megismerkedésükkor Katalin hercegné mindenben megpróbált segíteni Meghannek, aki azonban ezt nem vette jó néven. Nem tetszett neki, hogy Vilmos herceg felesége arra próbálja megtanítani, hogyan kell a királyi család tagjaként élni. Arra a bizonyos i-re pedig az tette fel a pontot, amikor Harry és Meghan esküvője előtt a két hercegné összeveszett egymással. Eleinte arról szóltak a hírek, hogy Katalin hercegné volt az, aki a konfliktus miatt elsírta magát, ám Meghan később az Oprah-nak adott interjújában éppen az ellenkezőjét állította. Azóta sem derült ki az igazság, mivel Katalin hercegné a szigorú szabályok miatt nem védhette meg magát. Csoda, hogy Vilmos herceg nem csípi Harry herceg feleségét?

Vilmos herceg ki nem állhatja Meghan Markle-t (Fotó: Getty Images, Max Mumby/Indigo / Contributor)

Meghan, az aranyásó

Más forrásokból az derült ki, Vilmos herceg már Harry herceg és Meghan kapcsolatának legelején óva intette öccsét, és arra kérte, lassítson. Attól tartott ugyanis, hogy ez a szinte ismeretlen hollywoodi színésznő csak azért randizik Harryvel, mert valódi hírnévre és hatalomra vágyik. Nem csoda, hogy ettől félt, hiszen Meghan A-listás celebbé vált férjének köszönhetően, így jelenleg nagyobb befolyása van, mint amiről valaha álmodhatott volna.

Vilmos herceg és Meghan Markle

Sosem voltak túl jóban (Fotó: Getty Images, Max Mumby/Indigo / Contributor)

Negatív hatással volt Harry hercegre

A fentiek miatt is teljesen érthető, hogy Vilmos herceg miért nem szereti Meghan Markle-t, de a legfőbb oka valami más: Harry herceg más ember lett a felesége mellett. Diana hercegnő kisebbik fia ellenségesen viselkedik a saját családjával, köztük apukájával, Károly herceggel, nagymamájával, a királynővel és magával Vilmos herceggel is. Arrogáns, nagyképű és nagyon-nagyon negatív. Ez óriási csalódás az idősebb testvérnek, hiszen korábban elválaszthatatlanok voltak és imádták egymást.

Forrás: nzherald.co.nz; womanandhome.com

Nem elég akirályi családos sztorikból? Olvasd el ezeket is:

Még több

Sztárhírek