Elengedték az idei X-Faktor egyik legnagyobb felfedezettjét

Talán minden eddiginél több ígéretes tehetség indult idén a tehetségkutatóban, de mivel az élő show mezőnye limitált, ez azt is jelenti egyben, hogy csak úgy hullanak az X-Faktor nagy kedvencei.

Elengedték az idei X-Faktor egyik legnagyobb felfedezettjét

Felpörögnek az események az X-Faktor műsorában, hiszen vasárnap estére végre összeáll, kik azok a versenyzők, aki tovább jutnak a mentorházba, ami egyben az utolsó állomás az élő show előtt. A szombat esti adásból végre az is kiderült, kik kerültek a mentorokhoz: Puskás Peti álma valóra vált, hiszen ő mentorálja a lányokat, míg Gáspár Laci a 22 év felettieket, ByeAlex pedig a fiúkat vezeti, és Csobot Adélhoz kerültek a csapatok. És persze eljött az egyik legizgalmasabb forduló, a székes feladat is, sőt a tegnapi adás végére Gáspár Laci mentorházas csapata össze is állt – az már más kérdés, hogyan.

Laci minden eddiginél szigorúbb volt, és hiába kongott az ürességtől a 6 szék, sorra küldte haza az énekeseket, idén ugyanis megfogadta, akinél nem érzi, hogy egyértelműen széket érdemel, azt nem ülteti le csak azért, mert még lehetősége van rá, hiszen egy ígéretesebb versenyző később úgyis elveszi az illető helyét. 

Az olyan komoly ígéretek, mint Kocsis Paulina, aki ezúttal is saját dalt hozott, természetesen széket kapott, ahogy Fábos Anna is leülhetett. Egészen addig, míg ByeAlex – egyébként elképesztően okosan érvelve – meg nem győzte mentortársát, hogy hiba lenne kiejteni Mardollt, csak azért, mert a rapp világa nem áll hozzá közel. Alex a legjobbkor dobta be a lapot, hiszen két évvel ezelőtt ugyanebben a helyzetben volt, akkor ő volt az, aki, bár nem érezte magáénak Ruszó Tibi műfaját, mégis magával vitte az élő show-ba, amihez nagyban hozzájárult, hogy Gáspár Laci teljes vállszélességgel kiállt a fiú mellett.

Ez azonban azzal járt, hogy Laci elbúcsúzott a mezőny talán legszínesebb versenyzőjétől, Fábos Annától, ami egyértelműen Csobot Adélt viselte meg legjobban. Ő volt az, aki elsírta magát a lány produkciója után, mondván, ezért éri meg igazán ez a műsor. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés

 

Jöhet még néhány érdekes hír?

Még több

Sztárhírek