Erzsébet királynő kényszerítette Diana hercegnőt a válásra?

Újabb sokkoló részlet derült ki Diana hercegnő és Károly herceg válásáról, legalábbis az egyik királyi család szakértő furcsa dolgokra világított rá.

Erzsébet királynő kényszerítette Diana hercegnőt a válásra?

Hatrészes dokumentumfilmet készít a CNN Diana hercegnő életéről, amihez az egyik királyi család szakértőt, Emma Coopert kérték fel segítségnek. A nő elég sok időt töltött azzal, hogy Diana életét tanulmányozza és most azt állítja, hogy korántsem a Szívek hercegnőjének ötlete volt, hogy külön utakon folytassák Károly herceggel, hanem Erzsébet királynő kényszerített rá erre.  

Valójában a királynő volt az, aki végül azt mondta: Elváltok. El kell válnod. De tényleg ezt akarta? Nem tudom. A saját szavaival elmondott tanúvallomások alapján úgy érzem, hogy nehéz volt neki. 

Ez azonban nem az egyetlen dolog, amire rávilágított. Szerinte Diana nem menekült a házasságából, még annak ellenére sem, hogy tudta, Károly szeretőt tart, ezt pedig a következővel indokolja. 

Azon a napon, amikor Diana válási papírjai megérkeztek, egyedül ült a Kensington-palotában, és azt mondta Jennie Bond királyi tudósítónak, hogy az egyetlen dolog, amit tenni akar, hogy felveszi a telefont, és beszél Károllyal. Aztán azt mondta: »Ó, de nem tehettem, mert tudom, hogy megint csak hülyének tartana.« Arra gondoltam: ő nem olyan valaki, aki érzések nélkül kilép egy házasságból. És valóban, azon a napon a karikagyűrűjét is viselte, azzal fotózták le. Szóval nem hiszem, hogy menekült volna abból a házasságból. 

via

Ezekről beszél ma mindenki:

Még több

Sztárhírek