Harry hercegnek választania kell Diana hercegnő és a pénz között

Sokan állásfoglalást várnának a hercegtől, mivel a The Crown új évadjában kifejezetten a szülei viharos viszonya kerül fókuszba.

Harry hercegnek választania kell Diana hercegnő és a pénz között

Királyi szakértők azt követelik Harry hercegtől, hogy bontsa fel 112 millió fontos Netflix-szerződését, és foglaljon állást az édesanyja, Diana hercegnő mellett, a The Crown új évadjával szemben – írja a Daily Mail. A botrány onnan indult ki, hogy Jemima Khan, a hercegnő egykori barátnője maga is részt akart vállalni a produkcióban, hogy hitelesen ábrázolják benne Dianát, de szerinte a Netflix „tiszteletlenül és az együttérzést mellőzve” készítette el a forgatókönyvet, így végül kihátrált a sorozat mögül. Az ötödik évad egyébként teljes egészében a Diana és Károly herceg közötti feszült kapcsolatot boncolgatja majd a hercegnő 1997-ben bekövetkezett haláláig, ami egyébként is egy kritikus pont a királyi család életében, ezért követelik Harrytől, hogy végre álljon a sarkára és találja meg a hangját az ügyben. 

Angela Levin életrajzíró szerint a minimum lenne, hogy szerződést bont a streamingóriással.

Harry teljesen hallgat a Netflixről. Fel kellene bontania az üzletet, és ki kellene állnia az anyja mellett. Mi a fontosabb, a pénz vagy az anyja védelme? Megdöbbentő, hogy nem találja a hangját ezen a téren. 

Ingrid Seward, a Majesty Magazine szerkesztője szerint is fontos lenne, hogy lépjen. „Nem hiszem, hogy Harry értené. Feltételezem, amikor megkötötte az üzletet a Netflix-szel, nem gondolta végig – de Meghan megtette volna, nem idióta. 

Harry és Meghan Markle egyébként tavaly ütötte nyélbe a nagy bizniszt, hogy új produkciós cégük dokumentumfilmeket, játékfilmeket, forgatókönyvű műsorokat és gyermekműsorokat készítsen a Netflix számára. Ha visszamondja, azzal a saját megélhetésüket sodorja veszélybe, és hiteltelenné válik, de ha nem áll ki Diana hercegnő mellett, azzal az édesanyja emlékét tagadja meg a lap szerint. 

Jöjjenek a legfrissebb infók a királyi család életéről:

Még több

Sztárhírek