Miley Cyrus sokkoló trendet akar ismét divatba hozni 

Nagyjából a ‘80-as évek óta reméltük, hogy ez a trend nem lesz újra a palettán, de lehet, hogy Miley felülírja a reményeinket. 

Miley Cyrus sokkoló trendet akar ismét divatba hozni 

Miley Cyrus magához képest meglehetősen visszafogottan (értsd, tetőtől talpig felöltözve) jelent meg az LA County Museum of Art eseményén, bár így sem mondhatnánk, hogy a megjelenése szolid lett volna. A Balenciaga kosztümöt ugyanis végig virágminta díszítette, kicsit olyan volt, mintha Miley a helyszínre igyekezve elhaladt volna egy virágos rét mellett és meghempergett volna a fűben, de egyébként az outfitje ezzel együtt is zseniális lett, nálunk simán üti a 10 pontot! 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés

Egyetlen dolog van, ami szemet szúr, ha a közelebbi képeit megnézed, ez pedig nem más, mint a sminkje, főszerepben a kék szemhéjpúderrel. A babakék árnyalat eléggé közönségesre sikerült, ráadásul nagyon öregíti az énekesnőt, talán egy picit visszafogottabb verzióban jobb lett volna. Így viszont, a szemöldökcsontig felkenve pont olyan, mint a ‘80-as évek trendje, amit reméltünk, hogy sosem látunk viszont. Bocsi Miley, de ez viszont nem üti meg még a legalacsonyabb pontszámot sem!

Updateld az infóidat 5 percben:

Még több

Sztárhírek