„Ez egy férfival sosem történne meg” – Sarah Jessica Parker besokallt a nőgyűlölő kommentektől

A színésznő és kolléganői sok kritikát kapnak azért, mert megöregedtek, nem csoda, ha elszakadt nála a cérna.

„Ez egy férfival sosem történne meg” – Sarah Jessica Parker besokallt a nőgyűlölő kommentektől

A nyár közepén robban a hír, hogy igen, végre tényleg újra összeáll a Szex és New York BFF-fogata, And Just Like That… címmel, bár az már rögtön az elején kiderült, hogy csak Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker és Kristin Davis térnek vissza a barátnők közül, Kim Catrall nem vállalta a folytatást. Ennek ellenére így is óriási érdeklődés övezte a forgatást, különösen azért, mert a három színésznő láthatóan felvállalta az idő múlását, ami – bár szerintük szuper menő – úgy tűnik, nem mindenki számára elfogadható. 

Sarah Jessica Parker egy friss interjúban elárulta, hogy rengeteg kritika érte őket a külsejük miatt, mióta kiderült, hogy az HBO Max berendelte a folytatást. 

Annyi nőgyűlölő komment érkezik ránk. Ez egy férfival sosem történne meg. 

A színésznő szerint durva kettős mérce van felállítva a híres nőkkel szemben, hiszen, ha nem vállalják az öregedést, és plasztikáztatnak, az a baj, ellenben, ha természetesen öregednek, az sem jó. Szerinte az emberek örömüket lelik abban, hogy a tökéletlenségüket kritizálják, mindegy, hogy melyik tábort erősítik.  

Tudom, hogy nézek ki. Nincs más választásom. Mit csináljak? Állítsam meg az öregedést? 

A kifakadása érthető, hiszen valóban, az emberek sokkal elnézőbbek a férfiak öregedésével szemben, sőt, úgy tartják, hogy minél idősebb egy színész, annál inkább vonzóbb. Nem csoda, hogy Sarah Jessica, aki köztudottan a természetes öregedés híve, nem bírta véka alá rejteni a véleményét. 

via

Segítünk, hogy mindig képben legyél:

Még több

Sztárhírek