Ezeket a jeleneteket nem csak te, de maguk a színészek is utálták

Van néhány béna sorozat-jelenet, ami nem véletlenül akasztotta ki a közönséget, hiszen már a színészek maguk is gyűlölték forgatni.

Ezeket a jeleneteket nem csak te, de maguk a színészek is utálták

színészek dolga nem könnyű, mert gyakran olyan dolgokat kell bevállalniuk, amikhez nagyon nincs kedvük. Legyen szó akár arról, hogy egy adott jelenetet kellemetlen eljátszani, esetleg rossz üzenetet közvetít vagy csak szimplán kínos.  Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat, amik igazolták a színészek aggályait, hiszen tudjuk, hogy te magad sem igazán szeretted meg őket.

You

Penn Badgley undorodott magától miután felvették a You első évadában azt a jelenetet, mikor Joe önkielégít Beck lakása előtt az utcán. A színész elmondta, hogy nem igazán akarta eljátszani ezt a részt, mert meglepően nagyon kiakasztotta. Korábban már nyilatkozott arról, hogy Joe nincs a legjobb hatással a pszichéjére, de emellett mint „mély pszichológiai vizsgálat” is hivatkozott a sorozatra.

Buffy, a vámpírok réme

Buffy egyik legparább jelenete, mikor Spike megpróbálta megerőszakolni Buffy-t a hatodik évadban. A Spike-ot alakító James Marsters a karrierje legnehezebb napjának nevezte ezt a forgatást, sőt, elmondása szerint magzatpózban várta ki a felvételek közti szüneteket. „Képtelen vagyok ilyeneket nézni. Tudatosan kerülöm ezeket. Sosem fogok elmenni olyan filmre, amiben hasonló jelenet van” – magyarázta, de hozzátette, hogy végül nem bánta, hogy megszületett ez a cselekményszál, mert ez legalább emlékeztette a nézőket, hogy Spike gonosz, plusz remek okként szolgált arra, hogy a srác vágyjon arra, hogy lelke legyen.

Pretty Little Liars

Ezra és Aria tanár-diák kapcsolata enyhén szólva is problematikus volt, amivel az előbbit megformáló Ian Harding is egyetértett. Sőt, kifejezetten zavart az üzenet, amit közvetítettek vele. „Egy korai évad során egy cég úgy döntött, hogy nem hirdet tovább a sorozat adása alatt, mert nem értettek egyet a benne lévő szerelmi szállal. Én meg azt mondtam, hogy »Még jó, a kapcsolatunk illegális!« – magyarázta Ian egy interjúban. – Aztán Marlene [King, a showrunner] felvilágosított, hogy nem a mi kapcsolatunkkal van bajuk, hanem Emilyével. Szóval én simán megronthattam egy tinédzser lányt, az emberek meg úgy voltak vele, hogy »A szerelem nem ismer határokat, amíg egy péniszről és egy vagináról vagy szó.«”

Szívek szállodája

Amennyire hájpolták azt a bizonyos „utolsó négy szót”Szívek szállodája folytatásában, annyira kiakasztó lett a végeredmény. És ezt maga Rory, azaz Alexis Bledel gondolja így a leginkább. Ha még emlékszel, az új részek azzal a cliffhangerrel értek véget, hogy a 32 éves, szingli és munkanélküli Rory bejelentette Lorelainak, hogy gyereket vár (valószínűleg Logantől). „Az biztos, hogy nem ilyen végkifejletet vártam. Meg is mondtam a kreátorunknak, Amy Sherman-Palladinónak, hogy azt reméltem, Rory sztorijának íve ennyi kemény munka után egy magaslaton ér véget. Azt szerettem volna látni, hogy kiteljesedik és sikeres. Úgyhogy nehéz volt megemésztenem ezt az egészet” – panaszolta el a színésznő.

Jóbarátok

Jóbarátok egyik legmegosztóbb történetszála az, mikor Rachel és Joey összejöttek. És ha Matt LeBlancon múlt volna, soha nem is történik meg. Matt ugyanis, ahogy azt a sorozat producere és rendezője, Kevin S. Bright elmesélte, nagyon erőteljesen ellenezte az egész sztorit: „Matt úgy gondolta, hogy Joey nem olyan barát, aki elvenné más barátnőjét, főleg nem akkor, ha olyan jóban van az illetővel, mint ahogy Ross-szal.” Bright szerint rengeteg erőfeszítésbe telt, hogy végül meggyőzzék a színészt.

Riverdale

A Betty sötét oldalát bemutató jelenetek, amiben a lány fekete bob-parókát vesz fel csak az egyik az ezerből, ami szekunder szégyent okoz a Riverdale nézőinek. És hidd el, nem véletlen, hogy az új részekből mintha kikopott volna Dark Betty. Lili Reinhart ugyanis olyan kényelmetlenül érezte magát ezeknek a jeleneteknek a készítése közben, hogy megkérte a sorozat íróit, inkább engedjék el ezt a vonalat. „Szerintem önmaga paródiájává vált ez az alteregó. Kezdetben a sötét oldalát akartuk így megjeleníteni, amit Betty nem tudott másképp kifejezni, és aztán egy ilyen fura szexuális dologgá vált az egész, amit senki nem is értett.”

Forrás: Buzzfeed

Nézz a legemlékezetesebb jelenetek mögé:

Még több

Sztárhírek