Tóth Gabi őszintén bevallotta, hogy démonokkal küzd

Az énekesnő, mióta anya lett, nagyon sok félelemmel küzd, ugyanakkor azt mondja, ezek sokkal erősebbé teszik őt.

Tóth Gabi őszintén bevallotta, hogy démonokkal küzd

Nem meglepő, ha eddig azt feltételezted, hogy Tóth Gabi rettenthetetlen, hiszen borzasztóan magabiztos a kisugárzása, ugyanakkor elárulta, hogy bizony, ő is küzd démonokkal, főleg azóta, hogy a kislánya, Hannaróza megszületett. Az énekesnő arról írt friss blogbejegyzésében a csalad.hu-n, hogy eddigi élete során mindig próbálta elkerülni az olyan szituációkat, amikben nem érezte komfortosan magát, de amióta anya, mindez megváltozott, mert felülírja az aggodalmát az, hogy a kislányát biztonságban és nyugalomban tudja. 

Bőven akadnak helyzetek, amiket már nem tudok elkerülni, és a saját félelmeimet messze felülírja, hogy ő soha ne féljen csak azért, mert én félek. 

Gabi legnagyobb félelme egyébként az volt, hogy Hannaróza, akárcsak ő, sok mindenre allergiás lesz, és sajnos úgy tűnik, tényleg örökölte az anyukája déli gyümölcsökre való érzékenységét, mert a kislány is allergiás a mangóra, ami jó néhány ősz hajszálat okozott a Sztárban sztár leszek! mentorának. Ugyanakkor Gabi a szilárd ételektől is sokáig féltette a kislányt, mert gyerekkorában egyszer majdnem megfulladt, az apukája mentette meg az életét – így érthető az aggodalma. Az énekesnőnek azonban meggyőződése, hogy pont a kislánya miatt érzett félelmeinek köszönheti, hogy le tud számolni a démonjaival. 

Fura paradoxon, hogy miközben őt féltem a világon a legjobban, egyben ő tanít meg arra, hogy nem szabad, hogy a félelem irányítsa az életünket. Nem mondom, hogy nem kell még sokat fejlődnöm, de érzem, hogy jó úton vagyok, és ha majd adódik egy helyzet, a legjobban fogok cselekedni.

Csekkold a nap eddigi legfontosabb sztárhíreit:

Még több

Sztárhírek