Ezeknek a csillagjegynek szerelmet hoz a hét

Azt gondoltad a szerelem a tavasz kiváltsága? Egyáltalán nem: november második hetében az alábbi három csillagjegy megkapja a rózsaszín szemüveget.

Ezeknek a csillagjegynek szerelmet hoz a hét

Ezen a héten egyetlen szabály van: éld meg a pillanatot, tedd magadévá a jelent és élvezd az élet apró örömeit. Ezek lesznek azok az emlékek, amik eszedbe jutnak akkor, amikor visszagondolsz november elejére, mikor szerelmes lettél. Mert igen, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy, az univerzum szerelmet hoz neked, csak légy nyitott az energiáira!

Rák

Ezen a héten vegyél egy mély levegőt és vállald be mind a belső, mind a külső kockázatokat. A képzeleted szárnyalni fog, új dolgokkal kísérletezel, a tudatalattid pedig minden új tapasztalást boldogan tesz majd magáévá. Ettől minden sokkal érdekesebbé válik majd, amitől te is kíváncsibb leszel, így eddig ismeretlen helyekre kalandozol el. Olyan helyekre, ahol valóra válik az „akkor jön a szerelem, amikor nem is számítasz rá” – mondás.

Skorpió 

Érzed már a pillangókat a pocakodban? Megvan már az új kiszemelted? Vagy egyelőre még csak sokkal többet ábrándozol a romantikáról, mint egyébként? Ha bármelyikre is igennel válaszoltál, akkor már rá is jöttél, hogy a kozmosz aktiválta a benned rejtőző álmodozót és emlékeztet a világban létező varázslatra. Engedd, hogy elbűvöljenek. Add át magad a pillanat boldogságának, hiszen ekkor élsz igazán.

Halak

Hatalmasabb energiákat sugárzol a héten magadból, mint eddig valaha. És ez nem is baj. Nehogy összezsugorodj csak azért, hogy mások kedvére tegyél! Húzd ki magad és emeld fejjel vesd le magadról a béklyókat, amik eddig visszatartottak attól, hogy fejest ugorj az újdonságokba. Így olyan tapasztalatokat szerezhetsz, amikkel kitágul a világ és ezáltal végre elég széles lesz a horizont ahhoz, hogy kiszúrt azt a bizonyos mesebeli herceget, aki csak rád vár.

Mire számíthatsz a csillagoktól?

Még több

Sztárhírek