Még Samanthánál is menőbb szerepet kapott Kim Cattrall

Ha nem lehet Samantha a Szex és New Yorkban, akkor egy másik, legalább ennyire várt sorozathoz igazol Kim Cattrall.

Még Samanthánál is menőbb szerepet kapott Kim Cattrall

Most, hogy végre (nagyjából) sikerült megemésztenünk, hogy Kim Cattrall biztosan nem tér vissza a Szex és New York folytatásában, veled együtt mi is készen állunk arra, hogy megtudjuk: hol láthatjuk viszont legközelebb a színésznőt, ha nem Samanthaként. A válasz pedig végre megérkezett, és izgalmasabb, mint reméltük! Kim lesz ugyanis az Így jártam anyátokkal spin-off egyik főszereplője.

Egészen pontosan a Hilary Duff által alakított főhős, Sophie idősebb énjét játssza majd: ő lesz a mesélője az egész sorozatnak. De visszatérő szereplőként elég nagy rá az esély, hogy nemcsak a hangját halljuk majd, mint Tednek az eredeti szériában, hanem konkrétan láthatjuk is majd.

Az Így jártam apátokkal című sorozat a Hulura készül, 10 részes lesz és Hilary Duff szerint még az is lehet, hogy Ted, Marshall, Lily, Robin vagy Barney is felbukkanhat az új epizódokban. A spin-offot egyébként ugyanaz a Pamela Fryman rendezi, mint a korábbi sorozatot, az viszont még nem derült ki, hogy pontosan mikor is láthatod az eredményt.

Ne maradj le Hollywood legfontosabb eseményeiről:

Még több

Sztárhírek