Bella Hadid fájdalmas vallomása apró darabokra töri a szívedet

Bár a modell mindig sugárzik, amikor megjelenik a nyilvánosság előtt, nagyon úgy fest, hogy lelkileg kicsit sincs rendben.

Bella Hadid fájdalmas vallomása apró darabokra töri a szívedet

Sok híresség vállalja fel az utóbbi időben, hogy mentális problémával küzd. Emlékezz csak vissza Harry herceg első nyilatkozataira a Megxit után, amikor arról vallott, milyen volt az élete a királyi családban, de például Ryan Reynolds sem titkolta, hogy bizony vannak nehéz pillanatai, amiken általában a lányai segítik át. 

Most Bella Hadid is színt vallott, legalábbis valami ilyesminek lehet értelmezni az üzenetét, ugyanis egy csomó olyan képet osztott meg magáról, ahol könnyek között látható. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bella 🦋 (@bellahadid) által megosztott bejegyzés

Túl sok kiégésen és összeomláson vagyok túl, hogy tudjam: ha elég keményen dolgozol magadon, elég időt töltesz egyedül, hogy megértsd a traumáidat, problémáidat, örömeidet és rutinodat, akkor mindig képes leszel többet tanulni a saját fájdalmadról és arról, hogy kezeld. 

A modell arról nem írt a posztjában, hogy ténylegesen mentális betegséggel küzdene, de abból ítélve, hogy elárulta, évek óta minden nap és minden este sír, sajnos valószínű, hogy valami nagyon nincs rendben az életében. Szívből kívánjuk neki, hogy minél hamarabb felgyógyuljon belőle, mert ezt még olvasni is szívsajdítóan fájdalmas! 

Ezek megvannak?

Még több

Sztárhírek