Rubint Rékának beszóltak, kőkeményen visszavágott

A fitneszgurut a külseje, egészen pontosan a foga miatt támadta be az egyik kommentelő, de Réka nem hagyta magát.

Rubint Rékának beszóltak, kőkeményen visszavágott

Rubint Réka egy nagyon csinos fotót osztott meg magáról a social médiában, amit természetesen azonnal elárasztottak a rajongói kommentek, ám annak ellenére, hogy több száz pozitív hangvételű üzenet futott be hozzá, akadt egy, ami borzasztóan kiverte nála a biztosítékot. 

„Szia Lófogú” – írta a kommentelő, amit Réka nem hagyott szó nélkül: 

Lehet, hogy nekem “lófogam” van, de Ön nagyobb bajban van, mert a stílusa és az intelligenciája minősíthetetlen! Főként egy nővel szemben! Isten óvja a nőket az ilyen férfiaktól!

A kommentszekció többi tagja szintén betámadta a férfit, mondván, hogy ilyen primitív viselkedést nem engedhet meg magának egyetlen nővel szemben sem: 

  • „Ilyen arrogáns, primitív, paraszti köszönés egy hölgynek …, alpári , minősíthetetlen személy Ön az én szememben is ! Egy ilyen férfiról megvan a véleményem , hirtelen az jutott eszembe , hogy egyáltalán az Ön környezetében vannak nők, hölgyek , mert ha vannak sajnálom őket !” 
  • „Hihetetlen, hogy embereket az tesz boldoggá, hogy mást lemínősítenek, beszólnak és gúnyólódnak rajta ráadásul úgy hogy őt nem bántotta a másik. Elkeserítő ,hogy nem tud örülni a másik sikerének ,boldogságának.De pont ezért tart ott ahol tart, sehol.” 
  • „Szomorú hogy ilyen férfi emberek vannak. Soha nőt nekik. Ne foglalkozz vele biztos nagyon szomorú élete van. Csinos vagy.” 

Épp a munkába tartasz? Ezeket csekkold le:

Még több

Sztárhírek