Kiderült, hogyan fogadta Kocsis Tibor apja a fia coming outját

Az X-Faktor sztárja nagyon megkönnyebbült attól, hogy végre színt vallott, de most az is kiderült, az édesapja hogyan reagált erre.

Kiderült, hogyan fogadta Kocsis Tibor apja a fia coming outját

Kocsis Tibor néhány hete D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában mesélte el, hogy boldog párkapcsolatban él egy férfivel, sőt, egy Instagram posztban (amit ITT tudsz megnézni), meg is mutatta szerelmét a nyilvánosságnak is. A coming out nagyon nagy megkönnyebbülést jelentett az énekes számára, hiszen már jó ideje boldog párkapcsolatban él, és most az is kiderült, hogy az édesapja nagyon drukkolt, hogy végre színt valljon és önmaga lehessen. 

A férfi a Fókuszban mesélt arról, hogy szülői szemmel számára nagyon megható volt, amilyen nyíltsággal beszélt Tibor az életéről, és remélte, hogy a fia megítélése a továbbiakban is pozitív lesz. 

Számomra is érdekes volt, hogy mi lesz a fogadtatása. Aztán gondolkodtam is rajta, hogy beszéljük majd ezt meg utólag, vagy a Tibó is kérdezte a véleményemet előtte, hogyan s mint. Alapból úgy álltam hozzá, hogy pozitív lesz a következménye. Hála Istennek úgy tapasztalom, hogy az is lett. Nem mindegy, hogy milyen volt ennek a tálalása. Gyakorlatilag ebből a riportból az ember szólt. És akinek van egy csöpp esze, meg rálátása a dolgokra, ezt veszi le. 

Azonban még ennél is meghatóbb, amit a nyilatkozata végére tartogatott: 

Azt gondolom, hogy itt nincs miről beszélni. Ha valaki felnevel egy gyereket, azt úgy szereti, ahogy van. Ő nem változott semmit előttem. (…) Ha az ember szereti a gyereket, akkor ez nem okoz változást. Nekem legalábbis nem okozott. 

Tartogatunk még neked ezt-azt:

Még több

Sztárhírek