Kulcsár Edina a házassága jövőjéről vallott

A fél ország azt találgatja, hogy sikerült-e rendbe tenni a házasságukat, úgyhogy Edina és Csuti tisztázták a kérdést.

Kulcsár Edina a házassága jövőjéről vallott

Nagy meglepetés volt néhány hete, amikor Kulcsár Edina és Szabó András, alias Csuti elárulták, azért vállalták a Nyerő Páros műsorát, hogy rendbe hozzák a házasságukat. Akkor az üzletasszony azt mondta, hogy nagyon kemény időszak áll mögöttük, többször is elköltözött a gyerekekkel, de aztán valahogy mindig visszataláltak egymáshoz, így érthető módon – most, hogy kiestek – mindenki a hogyan továbbra kíváncsi. 

A pár a Blikknek adott egy hosszabb interjút, amiben elárulták, hogy igen, kétségtelen, hogy együtt maradnak, de azért egy házasságot rendbe hozni nem ennyire egyszerű. 

Abszolút sikerült újra közelebb kerülnünk egymáshoz. Nyilván ennyi idő alatt, csettintésre, nem lehet mindent rendezni, ez egy hosszabb folyamat. Azért mentünk be, mert szerettük volna azt megtapasztalni, hogy visszajönnek-e a régi érzelmek, amiket hiányoltunk az elmúlt másfél évben, amitől szerelem a szerelem. Amikor például nem láttuk egymást és távolról szurkoltunk a másiknak, pár nap után éreztük, hogy ez a kötelék megbonthatatlan, hála a jó Istennek! Csak hálásak lehetünk egyébként a kemény helyzetekért. Volt egy játék, ahol annyi bántást kaptunk, hogy rájöttünk, csak egymásra számíthatunk. Igaz, hogy rossz volt, de köszönettel tartozunk, mert hozzájárult ahhoz, hogy közelebb érezzük a másikat. Van értelme harcolni a kapcsolatért. Tudjuk, mi a helyes út és, hogy mit kell csinálnunk! 

Villantjuk a legfrissebb sztárhíreket:

Még több

Sztárhírek