Szabó Zsófi felkavaró dolgot árult el múltjáról

A gyönyörű színésznő és műsorvezető édesapjával való kapcsolatáról mesélt, és arról a bizonyos pofonról, ami az egyetlen komolyabb konfliktus volt a kapcsolatukban.

Szabó Zsófi felkavaró dolgot árult el múltjáról

Szabó Zsófi imádta édesapját, ugyanakkor nagyon szigorú szülőnek tartotta Szabó Gyulát, aki egy alkalommal kezet is emelt lányára. Az esetről, és arról, milyen hatással volt ez később a kapcsolatukra, arról a műsorvezető Kadarkai Endre Világtalálkozó című könyvében mesélt részletesen (via Blikk). 

Apukám egyetlen hibát követett el velem kapcsolatban, mégpedig azt, hogy egyszer megütött. Teljesen váratlanul történt, egy folyosón jöttünk egymással szemben. Hallotta, hogy feleseltem a nagymamámmal, nagyon csúnyán beszéltem vele, ő közben a garázsban ügyködött, de a veszekedésre feljött, majd egy nagy taslit lekevert a folyosón. Én meg elvágódtam a kövön, letört a fogam. Csak egyetlen pofon volt, de ettől annyira megijedt, hogy megfogadta, soha többé nem emel kezet rám.

– magyarázza Szabó Zsófi, aki úgy érzi, később ki is használta édesapja fogadalmát. 

„Utána többször rá is játszottam, amikor valamiért rám szólt, hogy »jaj, ne bánts, ne bánts!«. Soha többé nem bántott. Más kérdés, hogy épp a pofon után tett fogadalma miatt egy csomószor hülyére vettem. Kijátszottam őt, vagy visszaéltem azzal, hogy úgysem lesz következménye, ha butaságot teszek.”

Fusd át az elmúlt 24 óra sztárhíreit:

Még több

Sztárhírek