Minden, amit már biztosan tudni lehet az Örökkévalók folytatásáról

Imádtad az első részt és úgy érzed, sehogysem fogod kibírni a folytatásig? Akkor foglald el magad azzal, hogy elolvasod, mit lehet róla tudni eddig!

Minden, amit már biztosan tudni lehet az Örökkévalók folytatásáról

Az Örökkévalók 2021 egyik legjobban várt filmje volt, és nem csak azért, mert olyan sztárok kaptak benne főszerepet, mint Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Salma Hayek, Brian Tyree Henr, Ma Dongszok, Lia McHugh és Lauren Ridloff, hanem azért is, mert a Bosszúállók sztorijának végeztével már ki voltunk éhezve egy jó kis MCU sequel-re, most mindent megosztunk veled, amit a folytatásról eddig tudni lehet!

SPOILERVESZÉLY! Innen már csak akkor olvass tovább, ha láttad az első részt! 

Így ért véget az első rész

Tiamut nem születik meg és nem pusztul el a Föld, hurrá! A hősöknek most a kapcsolataikon kell dolgozniuk, amiket a csata megváltoztatott. Mivel Arishem ellen lázadt, Ikaris a Napba veti magát. Kingo adoptálja Sprite-ot, aki már csak egy átlagos gyerek, átlagos sulival és átlagos telefonnal, az emlékei azonban megmaradtak. Sersi sétálni indul a parkba a teljesen normális pasijával, Dane-nel, aki éppen elárulná a legsötétebb titkát, amikor véget ér az idill. Arishem, az Örökkévalók robot apja berántja magával az űrbe Sersit és másokat. Arishem azt mondja, vissza fog térni, hogy kiderüljön, jó döntéseket hozott-e. Itt ér véget a film.

Miről fog szólni az Örökkévalók 2.?

A film úgy ér véget, ahogy a legtöbb tipikus képregény, vagyis bizonyos bíróknak – az égiek – kell megítélni a hősök tetteit. A Földön maradt hősök valószínűleg összezavarodnak Arishem terve miatt és felkutatnak néhány most még ismeretlen szövetségest. Így próbálják majd megtalálni a hiányzó barátaikat.

Mikor jön a 2. rész?

A Marvel Stúdió még nem mondott igent a folytatásra, de rendező, Chloé Zhao örömmel folytatná a történetet, ami mindenképpen biztató.

Azért szerettem nagyon ezen a filmen dolgozni, mert annyira közel kerülhettünk a Marvel-moziuniverzum eredetéhez benne. Olyan filmet akartunk csinálni, ami egyedül is megállja a helyét, de azért mindent az asztalon hagytunk.

A legtöbb tipp amúgy a 2023. november 3-ai dátumra érkezett a rajongóktól.

Akik biztosan benne lesznek a folytatásban:

  • Gemma Chan, mint Sersi
  • Kumail Nanjiani, mint Kingo
  • Brian Tyree Henry, mint Phastos
  • Lauren Ridloff, mint Makkari
  • Barry Keoghan, mint Druig
  • Kit Harington, mint Dane Whitman
  • Angelina Jolie, mint Thena

Forrás: polygon.com

Még többet olvasnál a Marvel-filmekről?

Még több

Sztárhírek