Láttad őket? Ilyen nagyok már a Jóbarátok sztárjainak gyermekei

Tudtad, hogy Jennifer Aniston és Matthew Perry kivételével mindannyian szülőkké váltak az évek során? Sőt, már eléggé meg is nőttek a gyerkőceik…

Láttad őket? Ilyen nagyok már a Jóbarátok sztárjainak gyermekei

Immár 27 éve annak, hogy bemutatták a Jóbarátok legelső epizódját, a sorozat népszerűsége viszont mind a mai napig töretlen. Sőt, a sitcom rajongótábora egyre csak bővül! Biztosak vagyunk benne, hogy te is fejből idézed már a sorozat ÖSSZES poénját és elég sok mindent tudsz a főszerepeket játszó Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry és Matt LeBlanc életéről. Na de ismered a Jóbarátok második-generációját, azaz a széria sztárjainak gyermekeit is? Ha nem, akkor tartunk neked róluk egy gyors kiselőadást!

Coco Arquette

Courteney Cox és Coco Arquette

Courteney Cox és Coco Arquette (Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Ahogyan Monica, úgy az őt alakító Courteney Cox is mindig arra vágyott, hogy édesanya lehessen, ám a karakteréhez hasonlóan az ő álma is csak nehezen vált valóra. Bár a színésznő könnyedén teherbe esett, de ő és férje, David Arquette korábban több magzatot is elvesztettek. „Emlékszem, pont akkor forgattuk le azt a részt, amikor Rachel megszülte a kislányát, amikor éppen elvetéltem” – mondta később a Jóbarátok sztárja. „Istenem, annyira szörnyű volt, hogy viccesnek kellett lennem.” Végül nem sokkal a 40. születésnapja előtt világra hozta a kislányukat, Cocót, akinek nem más lett a keresztanyukája, mint Jennifer Aniston.

Coco szülei ugyan időközben elváltak (Courteney jelenlegi párja a Snow Patrol együttes tagja, Johnny McDaid), de a színésznőnek láthatóan csak még szorosabbá vált a kapcsolata immár 17 éves lányával. Például gyakran tartanak anya-lánya karaoke estét: míg Courteney a zongora mögött ül, addig Coco inkább énekel, mert gyönyörű a hangja.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés

Marina Pearl LeBlanc

Matt LeBlanc

Matt LeBlanc (Fotó: Gabriel Olsen/Getty Images)

A Jóbarátok csajozógépe, Matt LeBlanc a valóságban büszke apuka, hiszen született egy kislánya későbbi ex feleségétől, Melissa McKnighttól. De Matt a sajátjaként nevelte Melissa két másik gyermekét, Jacqueline és Tyler Espositót is, akiknek a modell első férje az apjuk. És képzeld, a válás óta is tartja velük a kapcsolatot.

LeBlanc távol tartja a 17 éves Marinát a sajtótól (konkrétan képet is alig találni róla), de néha azért mesél róla az interjúiban. Egyszer például elárulta, hogy amikor Londonban forgatta a Top Gear egyik epizódját, elvitte őt egy Bruce Springsteen koncertre a Wembley Stadionba. „Bementünk a színfalak mögé, majd a lakosztályába is, hogy találkozzunk Bruce-szal – és Harry herceg is ott volt. Így az este végén Harry herceg jóéjt puszit nyomott a lányom és mostohalányom arcára – ettől szóhoz sem tudtak jutni” – árulta el. 

Julian Murray Stern

Lisa Kudrow és Julian

Lisa Kudrow és Julian (Fotó: Instagram/lisakudrow)

Míg a sorozatban az utolsók között talált rá a szerelem Phoebe-re, addig az életben az ő magánélete hasonlít leginkább egy tündérmeséhez. Lisa Kudrow ugyanis 1995 óta, azaz közel három évtizede Michel Stern felesége. A párnak egy fia született, akit Julian Murray Sternnek hívnak. Valószínűleg nem tudtad, de a most 23 éves srác tulajdonképpen a Jóbarátok egyik szereplője, mivel Lisa terhességét beleírták a sitcomba. (Phoebe ekkor hordta ki a hármas ikreket az öccse felesége helyett.)

A kis Julian később is sok időt töltött a forgatáson, és totálisan odáig volt Jennifer Anistonért. „Mindig örültem annak, ha azt láttam, hogy Julian szeretettel fordul valakihez vagy éppen őt szerették. De egy nap, amikor meglátta a TV-ben Jent, azt mondta rá, hogy anyu” – nosztalgiázott egy interjújában Lisa. „Analitikus típus vagyok, ezért elkezdtem azon agyalni, hogy ez vajon egy vágyálma-e, vagy van valamiféle magasabb lelki kapcsolatuk kettőjük között, ami nekem nincs meg vele?” – viccelődött. Lisa és Michel nem véletlenül nem vállalt több gyereket: „Abban a pillanatban, amint Julian meg tudott szólalni, világossá tette, hogy nem akar testvért.”

Cleo Buckman Schwimmer

David Schwimmer későbbi ex felesége, Zoë Buckman 2011-ben adott életet kislányuknak, Cleo Buckman Schwimmernek, akit az apukája féltve óv a nyilvánosságtól. Olyannyira, hogy még beszélni sem nagyon szokott róla. De azt például nem titkolja, mennyire fontosnak tartja, hogy olyan bizalmi kapcsolatot alakítson ki Cleóval, hogy a lánya el merje mondani, ha kényelmetlenül érzi magát valami miatt.

„A teste, a haja, mind az övé. Ő birtokolja” – jelentette ki David, és egyértelműen nem csak a levegőbe beszélt, amikor azt mondta, a lánya szabadon dönthet az életéről. A kis Cloe például akár rövidre is borotválhatta a haját és ebben pont az anyukája segített neki. David amúgy éppen egyedülálló apuka, a pletykák szerint nincs senkije.

Ha már úgyis belemásztál a sorozatok világába:

Még több

Sztárhírek