Kommentháború robbant ki Kulcsár Edina fotója alatt

Az egyik szőrszálhasogató kommentelő kérdése váltotta ki a reakciókat, Edina követői azonban rögtön védelmi üzemmódba léptek.

Kommentháború robbant ki Kulcsár Edina fotója alatt

Kulcsár Edináékról az elmúlt hetekben leginkább megromlott házasságuk miatt lehetett hallani, épp ezért nagyon örültek a fanok, amikor az üzletasszony olyan képet osztott meg az Instagramon, ahol mosolyog és láthatóan jól érzi magát. Ennek ellenére azonban volt, aki így is talált valami kifogást a sima, karácsonyra hangolódó fotón. A kommentelő nem értette, hogy miért jó az, hogy Edina mindig a középpontban van. 

Egy idő után ez nem unalmas? Mindig posztolni, központban lenni, láttatni, pózolni? Ad ez valami pluszt ami hiányolhatatlan az életből? 

A többi rajongó azonnal billentyűzetet ragadott, hiszen számukra nyilánvaló, hogy Edina egyik bevételi forrásáról van szó, és teljesen egyértelmű nekik, hogy részben ebből él, ezt meg is írták a kommentelőnek. Sőt, az egyikük visszakérdezett, hogy azt nem tartja unalmasnak, hogy az ő oldala is tele van posztokkal?  A kommentelő szerint azonban ő egy olyan finom határvonalat súrol, mint mindenki más, aki nem közszereplő, és ezzel lezártnak tekintette a témát.

Jöhet egy kis hírszünet?

Még több

Sztárhírek