Örökkévalók fizetések – Nézd meg, ki kaszált a legtöbbet az új szuperhősmozival

Gondoltad volna, hogy a legtöbb fizetést bezsebelő sztárja az Örökkévalóknak NEM a színészgárda leggazdagabb tagja? Pedig így van! Kutattunk kicsit az új Marvel film szereplőinek pénztárcájában…

Örökkévalók fizetések – Nézd meg, ki kaszált a legtöbbet az új szuperhősmozival

Az Örökkévalók a valaha volt legsokszínűbb Marvel-film, amit egy olyan szereplőgárda támogat, akik egytől egyig óriási tehetségek – bár tény, hogy egyesek nagyobb sztárnak számítanak másoknál. Így a korábbi szuperhősfilmek mintájára itt sem egyenlően oszlik meg, kinek a zsebében landol a legtöbb dollár. Megvizsgáltuk, ki a leggazdagabb az Örökkévalók közül, és azt is, hogy (állítólag) ki kapta a legvaskosabb csekket…

Meglepő győztesHa sorra vesszük, kik szerepelnek az Örökkévalókban, akkor néhány A-listás sztár neve azonnal szemet szúr: Angelina Jolie, Salma Hayek és (SPOILER!) Harry Styles. Látatlanban pedig mi arra tippelnénk, hogy a trióból simán Angelina vagy Harry viszi a leggazdagabb híresség címét, viszont óriásit tévednénk: a szereplőgárdában Salma az, akinek a legnagyobb számot mutatja a bankszámlája. 

 

Salma Hayek

Fotó: Samir Hussein/Getty Images

 

És ez azok után valójában nem is olyan meglepő, ha beleássuk magunkat, hogyan is áll össze a vagyona. Az 55 éves színésznő éve hihetetlenül sűrű: 2021 elején Owen Wilson mellett játszott a Bliss című filmben, utána pedig visszatért a Sokkal több, mint testőr folytatásában, ahol a korábbiaknál sokkal nagyobb szerepet kapott. Ehhez jön hozzá az Örökkévalók és a hamarosan debütáló A Gucci-ház. És bár a Lady Gaga és Adam Driver főszereplésével készült produkcióban is biztosan jól keresett, kétségtelen, hogy a Marvel új filmje minden eddiginél jobban megdobta a vagyonát, ami sokkal többet mutat, mint Angelináé (120 millió dollár), Harryé (80 millió dollár) vagy épp a sztori két főbb szereplőjéé, Gemma Chané és Richard Maddené (6-6 millió dollár). Mert hogy mennyire becsülik Salma vagyonát? Egészen konkrétan 200 millió dollárra!

A legnagyobb kaszálás

Ehhez képest mégsem Salma Hayek az, aki a legtöbbb pénz akasztotta le a Marvel stúdiójáról – bár tény, hogy a (valljuk be) rövid képernyőidejét így is keményen megfizették: állítólag 580 ezer dollárt kapott. Ezzel második helyen áll, megelőzve a Gilgamesh-t alakító Don Lee-t (aki 550 ezer dollárt keresett), Richard Maddent, Kit Harringtont és Barry Keoghant (akik egyaránt 450 ezer dollárt kaptak) és Harry Styles (aki a pár perces cameójáért 380 ezer dollárt zsebelt be). És hogy kinek írták a legtöbb nullát a fizetési csekkére? *dobpergés* Angelina Jolie-nak, aki 1 millió dollárt kapott!

 

Angelina Jolie

Fotó: Samir Hussein/Getty Images

 

Ezúttal tehát lazán helyet cserélt a két első helyezett, de azért felhívnánk a figyelmed, hogy két szupermenő nő osztozik folyamatosan a dobogó két legfelső fokán. Ami pedig igencsak ritka Hollywoodban, de még az MCU-ban is. Ha még megvan (ha nem, íme az emlékeztető: katt ide), az első három fázis toronymagasan legtöbbet kereső sztárja Robert Downey Jr. volt (75 millió dollár), míg a legnagyobb fizetésű színésznő, Scarlett Johansson több tízmillióval alatta állt a maga 20 millió dollárjával.

Forrás: Bustle, Daily News Catcher

A sztárok fizetései kimeríthetetlen témakör:

Még több

Sztárhírek