Teszt: Jól ejted a legbonyolultabb sztárneveket? Most kiderül

Egy Brad Pitt-től Saoirse Roannig terjedő skálán mennyire ejted helyesen a színészek neveit? Most letesztelheted! (Nem, Brad nem lesz benne.)

Teszt: Jól ejted a legbonyolultabb sztárneveket? Most kiderül

Odáig vagy Timothée Chalamet-ért, de alig mersz érte nyíltan rajongani, mert a nevét legalább olyan nehéz kiejteni, mint leírni? Vagy inkább Joaquin Phoenix-szel vagy így? Abszolút megértjük, hiszen vannak olyan sztárok Hollywoodban, akiknek egy komplett órát kéne tartaniuk arról, mégis hogyan kell helyesen kiejteni a nevüket. (Rád nézünk, Saoirse Ronan.) És aztán ott vannak azok a hírességek, akik neveivel minden további nélkül dobálózol, mert szent meggyőződésed, hogy *pontosan* tudod, hogyan is kell mondani… Csakhogy sokban fogadnánk arra, hogy ha szembejönne veled az alábbi tesztben az egyikük, kétszer is át kéne gondolnod, hogy vajon tényleg jól ejted-e a nevét. Tedd próbára a tudásod, majd írd meg kommentben, melyik sztár okozta a legnagyobb fejtörést!

Jól ejted a legbonyolultabb sztárneveket?

Fotók: Getty Images/Anna Efetova, Gareth Cattermole, George Pimentel, Le Segretain, Karwai Tang, Noam Galai, Mike Marsland, Hannes Magerstaedt

Az agymunka után megérdemelsz egy kis szórakozást:

Még több

Sztárhírek