Elégedetlenek a nézők az X-Faktorral

A Mentorházban tegnap Gáspár Laci és Puskás Peti kategóriái is megszülettek, úgyhogy a jövő héttől indul az éles bevetés, de nem mindenki tetszését nyerte el a mentorok választása.

Elégedetlenek a nézők az X-Faktorral

A hétvége nagy meglepetéseket tartogatott az X-Faktorban, hiszen minden mentor kiválasztotta azt a 3-3 versenyzőt, akiben meglátta az X-et, és akit magával visz az élő showba. Szombaton Csobot Adél és ByeAlex kezében volt a döntés, míg a vasárnapi adásban Gáspár Laci és Puskás Peti próbálták a legjobbakat kiválasztani. Nem volt egyszerű dolguk, a 22 év felettiek és a lányok között is olyan tehetségek akadtak, akiktől a mentorok nem akartak elbúcsúzni, ezért 2-2 versenyzőnél a mentortársaikra bízták a továbbjutás lehetőségét. 

Végül Gáspár Laci Imi Plaza, Mardoll és Kocsis Paulina mellett döntött, Puskás Peti pedig Kamillát, Reginát és Flórát válogatta be a csapatába. A nézők azonban nem elégedettek a mentorok döntésével, Lacit Anett, Petit pedig Harmat elengedése miatt vették célba az Instagramon. A két mentor hideget-meleget kap azért, hogy a két versenyzőt inkább a mentortársaik döntésére bízták, szerintük ugyanis mindkettőjüknek ott lett volna a helye a versenyben.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Puskás-Dallos Peti (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés

Ez történt a hétvégén:

Még több

Sztárhírek