Katalin hercegné Meghan Markle-t utánozta

A hétvégén volt a fegyverszünet napja az Egyesült Királyságban, aminek ünneplésére Katalin hercegné olyan kiegészítőt választott, amit egyértelműen Meghan Markle inspirált.

Katalin hercegné Meghan Markle-t utánozta

A fegyverszünet napját minden év november 11-én tartják, az ezt követő vasárnap pedig egy megemlékezést rendeznek az Egyesült Királyságban, amin hagyományosan a királyi család is részt vesz. Ezt a megjelenését mondta le a hétvégén Erzsébet királynő, így Katalin hercegné és a többiek helyette is tartották a frontot. 

Az eseményre kötelező dress code vonatkozik: feketét kell hordaniuk (amire kitűzik az angolok verzióját a kokárdára: egy pipacsot), a szettnek pedig mint mindig, így most is elengedhetetlen része a kalap. Katalin hercegné ezt a kiegészítőt általában egy apró fejdíszként oldja meg, visszafogottan és minimalista stílusban. De idén változtatott ezen a szokásán és egy hatalmas karimájú, oversized kalapot választott – egy olyan darabot, ami meglepően hasonlít arra, amit Meghan Markle hordott a legutolsó alkalommal, hogy részt vett ezen az ünnepségen.

 

Meghan Markle

Fotó: Chris Jackson/Getty Images

 

Ez a formájú kalap egyébként az, amit Erzsébet királynő a leginkább támogat a királyi család nőtagjainál – ennek ellenére a legtöbbször mindenki az apró fejdíszekre szavaz, ahogy azt tette eddig Katalin is –, ezért nyilván nem véletlen, hogy most, amikor a királynő hiányában duplán fontos volt Katalin szerepe az ünnepségen, a hercegné stílust váltott. 

Hasonló motiváció állhatott Meghan kalap választása mögött is, hiszen Harry herceg felesége minden tőle telhetőt megtett, hogy megfeleljen a királyi család elvárásainak. Akárcsak Diana hercegnő, aki anno szintén viselt hasonló fazont (ezt ide kattintva nézheted meg).

5 perc szünet belefér?

Még több

Sztárhírek