Most lett elege a királyi családnak: perelni készülnek

Az angol királyi család tagjai és barátaik már felvették a kapcsolatot a jogi képviselőikkel, mert nagyon aggasztja őket A korona című sorozat.

Most lett elege a királyi családnak: perelni készülnek

A Netflix egyre csak feszegeti a királyi család tűrőképességének és türelmének határait. Az uralkodó család A korona című sorozatnak már csak a létezéséért sem rajong, de az eddigi évadok (bár közel jártak, de) még nem ugrották meg az ingerküszöbüket annyira, hogy valódi lépéseket tegyen a széria ellen.

A most készülő ötödik évad azonban minden eddiginél botrányosabbnak ígérkezik, amit már a forgatásról érkező hírek is alátámasztanak. Jelenleg a sorozat sztorija a ’90-es években jár, azaz a korábbiaknál sokkal közelebbi témákat dolgoznak fel, így Diana életének utolsó éveit is. Csakhogy a produkció egyik konzulense már kilépett a gyártásból, mert úgy érezte, a Netflix „tiszteletlenül és az együttérzést mellőzve” akarja elmesélni a hercegnő életének végét. A legutóbbi infók pedig arról szóltak, hogy Diana ikonikus bosszúruhájának filmes debütálása egyenesen Vilmos herceg ablaka alatt történt

Így nem is csoda, ha a királyi család, de még a barátaik is egyre kevésbé tudnak nyugodtak maradni A koronát illetően. Ez olyannyira igaz, hogy a The Sun értesülései szerint többen már megtették a jogi előkészületeket arra az esetre, ha végleg elszakadna náluk a cérna: felvették a kapcsolatot a legjobb ügyvédi irodákkal (köztük az Erzsébet királynő által preferáltakkal, a Farrer & Co-val és a Harbottle & Lewisszal is), akik megerősítették, hogy ha úgy adódik, perelhetnek. Mindezzel pedig már a királyi család tagjai is tisztában vannak, mert a hozzájuk közel állók átadták az ügyvédektől szerzett infókat.

Forrás: Cosmopolitan 

Pörgesd át a nap híreit:

Még több

Sztárhírek