Selena Gomezt Chris Evans ruhájában látták

Selena Gomez ezzel a húzással elég egyértelművé tette, hogy a róla és Chris Evansről szóló pletykák igazak.

Selena Gomezt Chris Evans ruhájában látták

Taylor Swift szombaton előadta az All Too Well című számának 10 perces változatát a Saturday Night Live-ban, a fellépését pedig olyan sztárok jöttek megnézni, mint Sophie Turner és Joe Jonas, Blake Lively és Ryan Reynolds vagy épp az énekesnő legjobb barátnője, Selena Gomez.

Az este Taylor és Selena egy látszólag ártalmatlan TikTok-videót is készítettek – csakhogy második pillantásra feltűnhet, hogy Sel nincs kifejezetten kiöltözve a barátnője nagy estéjén, hanem egy kényelmes, fehér kötött pulcsit visel. 

@taylorswift

OH NO @selenagomez #snl #swifttok

♬ Oh no my bestie is a bad b – Luke Franchina

És hol láttunk pontosan ugyanilyen pulóvert? Hát a Tőrbe ejtve című filmben Chris Evansön, aki egyébként annyira beleszeretett a kényelmes ruhadarabba, hogy hazavitte és előszeretettel hordja is – egyszer még egy Instagram sztoriban is megvillantotta.

Szerintünk (meg amúgy a rajongók szerint is) egy az egyben ugyanaz a két pulcsi. És mivel Selena az új pulcsiját Taylor social médiájában debütálta, a fanok meg vannak róla győződve, hogy ezzel az énekesnő gyakorlatilag megerősítette a pletykákat, miszerint összejött Chris Evansszel. (Hiszen Taylorról köztudott, hogy semmit sem csinál véletlenül a nyilvánosság előtt, sőt, kifejezetten szeret apró nyomokat hagyni a rajongóinak.) 

Miután hasonló „véletlen” történt legutóbb Chris zongorázós Instagram sztorijában is (akkor egy barna haj visszatükröződését szúrták ki a színész követői), ezért egyre kevésbé valószínű, hogy Chrisnek és Selenának semmi köze egymáshoz.

Mi minden történt mostanában?

Még több

Sztárhírek