5 sztori a sztároktól, ami után kifejezetten nyomasztónak tűnik majd a hírnév

Irigyled kedvenc sztárjaidat a hírnévért, sőt szívesen cserélnél is velük? Mire a cikk végére érsz, rájössz, mekkora mázlid van a teljesen hétköznapi életeddel.

5 sztori a sztároktól, ami után kifejezetten nyomasztónak tűnik majd a hírnév

Mi rossz lehet abban, ha milliók rajonganak érted, menő filmekben szerepelsz, a legdrágább kreációkban vonulsz végig a vörös szőnyegen, és naponta bombáznak ajándékokkal a követőtáborodnak hála? Sokkal több, mint gondolnád. Mondjuk kifütyülnek, ha úgy tetszik, akár gyerekszínészként is, felnőttek zaklatnak egy közös fotóért, vagy egyenesen paranoiássá válsz a hírnévnek köszönhetően. A következő sztárvallomások után erősen elgondolkodsz majd, mekkora áldás, hogy egy fárasztó nap végén anélkül mehetsz el smink nélkül és kócosan sétálni, hogy másnap borzalmas fotók járnák be róla a világsajtót.

Adam Driver

Amikor Adam Driver életében először – és utoljára – vett részt a Comic Conon még 2015-ben, ami köztudottan a legnagyobb fanatikusok olvasztótégelye, nem igazán volt tisztában a sztárokra vonatkozó szabályokkal. Amikor például szeretett volna kiugrani egy kávéért, a hotelben, ahol megszállt, nem voltak elragadtatva az ötlettől, sőt kifejezetten megtiltották neki.

Ha ki akarsz menni, vegyél maszkot, hogy senki ne ismerjen fel.

– figyelmeztették. Miután a Comic Cont megelőző 24 órában a hotelszobájában ücsörgött, kinyitotta az ablakot, és elborzadva látta, hogy az épület előtt a Star Wars jól ismert zenei témáját játssza egy zenekar, mivel az eseményre meghívott színészek mind a hotelben voltak elszállásolva. „Ijesztő volt” – emlékezett vissza Adam. „Jó dolognak tűnt, de nem vágyom rá, hogy újra elmenjek egyre” – szögezte le a színész a Comic Connal kapcsolatban. 

Adam Driver

Fotó: Getty Images / Samir Hussein

Idris Elba

Ma már boldog házasságban él Sabrina Dhowre mellett, 2014-ben viszont még arról mesélt, mennyire megnehezíti a hírnév a szerelmi életét. „Néha nem vagy biztos benne, mi valódi és mi nem, különösen akkor, ha párkapcsolatról van szó. Ha milliók csodálnak, akkor akár a saját küszöbödön is paranoiássá válhatsz, olyan kérdéseket ismételgetve, hogy »ő vajon ki?«. Legalábbis régebben gyakran estem ebbe a hibába.”

Idris Elba

Fotó: Getty Images / Dave J Hogan

Jennifer Lawrence

Az Oscar-díjas színésznő hasonló problémával küzdött évekig. Sokáig érezte magát magányosnak, amiért egyetlen pasi sem hívta randizni, mivel híres nőkkel ismerkedni kifejezetten kényelmetlen dolog.

Soha nem hív el senki. Minden szombat este magányos vagyok.

– nyilatkozta még a Vogue-nak évekkel ezelőtt, majd azt is elpanaszolta, egy olyan srác mellett tudja magát elképzelni, aki legalább öt éve él Bagdadban, és fogalma sincs róla, ki az a Jennifer Lawrence.

Jennifer Lawrence

Fotó: Getty Images / Pascal Le Segretain

Amy Schumer

Amikor legközelebb fotókat látsz egy vörös szőnyeges partiról, és azt kívánod, bárcsak te is ott lehetnél a többi A-listás hírességgel, jusson eszedbe: akkor is ott kell mosolyognod, amikor legszívesebben pizsamában sorozatoznál. Amy Schumert például kifejezetten frusztrálják a vörös szőnyeges események. „Az emberek úgy tesznek, mintha beszélgetnének. Nem szeretem a komédiát. Közben úgy vagyunk felöltözve, mint egy csomó s@ggfej.”  Ezért amikor csak teheti, olyan gyorsan lép le, amilyen gyorsan csak tud. Volt, hogy ez a pillanat hamarabb jött el, mint ahogy az engedélyezett lett volna, de ez sem zavarta. És amikor Beyoncé azzal a kérdéssel fogadta, hogy ez az első Met-gálája, akkor Amy azzal zárta le: „és ez az utolsó is”.

Amy Schumer

Fotó: Getty Images / Dimitrios Kambouris

Kylie Jenner

Ha híresebb vagy, mint a bővéred, aki miatt híressé vált a családod, akkor egy ponton túl jobb, ha felkészülsz rá: nem biztos, hogy mindig hízelgő dolgokat írnak majd rólad. És Kylie Jenner szorongása pont ebből fakad. 

Minden reggel arra ébredek 7 vagy 8 körül, hogy biztosan írtak rólam valami borzalmas dolgot, amit el kell olvasnom. A legnagyobb félelmem, hogy felébredek, és valami szörnyű dolgot találok magamról a neten”

– árulta el az Interview magazinnak.

Kylie Jenner

Fotó: Getty Images / Bryan Bedder / Stringer

Forrás: people.com, buzzfeed.com

Még több izgalmas fun fact a kedvenceidről:

Még több

Sztárhírek