Nagyon durván megalázták Vilmos herceget

Vilmos hercegnek kész kínzás az, ahogy a Netflixen futó A korona című sorozat a Diana hercegnőről szóló jeleneteket kezeli.

Nagyon durván megalázták Vilmos herceget

A korona című sorozatnak épp az ötödik évada forog és teljesen kimaxolják azokat a jeleneteket, amik Diana hercegnő életét dolgozzák fel. Ezzel  a maximalitással azonban csak egy valakit nem vesznek figyelembe: Diana fiát, Vilmos herceget.

Az történt ugyanis, hogy az új szezonban Dianát alakító Elizabeth Debicki nemrég leforgatta Diana ikonikus bosszúruhájáról szóló pillanatot – pontosan ugyanabban a ruhában, pontosan ugyanazon a helyszínen. Amire viszont éppenséggel pont tökéletes kilátás nyílik Vilmos herceg ablakából.

„Bármilyen helyszínt választhattak volna ennek a jelentnek az elkészítésére, de egy olyanra esett a választásuk, amire Vilmos rálát a fürdőszoba ablakából. Képzeld, mi van, ha látta.”

A The Sunnak nyilatkozó forrás hozzátette, hogy azért jó néhány kérdés felmerül még a forgatással kapcsolatban, például: hogyan sikerült engedélyt kapniuk a munkára a királyi parkban, amikor az uralkodócsaládot olyan mélyen bántja ez a sorozat. „De még ennél is kiakasztóbb a tény, hogy A korona filmezhetett abban a parkban, ami konkrétan Vilmos herceg otthona” – mondta a felháborodott informátor.

A korona új évada jövő novemberben debütál, úgyhogy van rá esély, hogy még lesz pár hasonló húzásuk…

Fusd át a királyi családról szóló legfrissebb híreket:

Még több

Sztárhírek