Fekete Dávid több száz milliót rejteget titokban

Kiszivárgott egy felvétel, ahol az énekes nagyon durván elszólta magát, nem kizárt, hogy akár egy milliárd forintot is rejteget valahol!

Fekete Dávid több száz milliót rejteget titokban

Májusban robbant a hír, hogy a Megasztár egykori énekesét börtönbe zárták több százmillió forint elsikkasztása miatt, de most nagyon úgy tűnik, hogy Fekete Dávidnak sikerült mindenkit kijátszania, és elrejtett egy nagyobb összeget. A Blikkhez eljutott hangfelvételen, amit az egyik általa megkárosított áldozat vett fel titokban, az énekes azt állítja, hogyha kiengedik, akkor sem lesz oka panaszra. 

Oké, ha azt akarja, hogy én börtönbe menjek, akkor jó, megyek a börtönbe. És? Leülöm, utána lesz pénzem.

Az áldozat szerint Dávid mindenkit megvezetett, és úgy nyilatkozott, hogy nem ismer még egy olyan dörzsölt fickót, mint az énekes.  

Ezt előre eltervezte, rengeteg pénzt csalt ki sok embertől és a mai napig is több személynek tartozik. Biztos vagyok benne, hogy valahol a föld mélyén több százmillió forint várja a szabadulása után. Senki még csak nem is sejtette, hogy a pénz nála van, mert mindig úgy csinált, mint aki le van égve. 

A legújabb információk szerint a Megasztár felfedezettje leghamarabb január 6-án szabadulhat a börtönből, de nincs oka panaszra odabent sem, mert állítólag az a bűnszervezet támogatja őt anyagilag, aminek ő is a tagja.

Mutatjuk, mit érdemes elolvasni az ebédszünetben:

Még több

Sztárhírek