Károly herceg ezzel nyújt békejobbot Harrynek?

Károly herceg és a fia közötti kapcsolat finoman szólva sem rózsás, de lehet, hogy ezzel megtöri a jeget!

Károly herceg ezzel nyújt békejobbot Harrynek?

Károly herceg a minap Jordániába utazott Kamilla hercegnével, ahol többek között a Jordán-folyóhoz is ellátogattak, a biblia szerint itt keresztelték meg Jézust. Azonban Károly nemcsak ellátogatott a szent helyre, hanem 5-6 fiolányi vizet is magával vitt a helyszínről, egyes források szerint azért, mert szeretné, ha Eugénia és Beatrix hercegnő gyerkőcei és a kis Lilibet Diana is ezzel lenne megkeresztelve. 

Ez nem ritka eset, a hagyomány szerint a királyi család tagjait minden egyes esetben a Jordán-folyó vizével keresztelik, ugyanakkor az, hogy Károly személyesen akart gondoskodni az utánpótlásról a szakértők szerint nem mindennapi.  

Azt mondják, ez óriási gesztus az öccse két lánya felé is, de Harry herceg és Meghan Markle felé szintén, hiszen apa és fia már jó ideje hallani sem akarnak egymásról. Állítólag Károly nagyon szeretné látni az unokáját, és azzal, hogy nekik is merített a vízből, egyfajta békejobbot akart nyújtani Harrynek, akiről már többször rebesgették, hogy visszatér Angliába a keresztelő idejére 

via

A királyi család drámája olyan, mint egy szappanopera:

Még több

Sztárhírek