Minden idők legemlékezetesebb sztárcsókjai az egész internetet letarolták

Sorra vettük a popkultúra leglegendásabb sztárcsókjait, amik örökre az internet szövetébe vésődtek.

Minden idők legemlékezetesebb sztárcsókjai az egész internetet letarolták

A legfelejthetetlenebb sztárcsókok közül sok sorozatokban és filmekben történt, amikor a színészek csak úgy tettek, mintha odáig lennének egymásért. De mi a helyzet azokkal, amik a képernyőn kívül történtek? A való életbeli szerelmesek abszolút szintet tudnak lépni csók-fronton, mert hát lássuk be, van valami különleges az őszinteségükben. Most összeszedtünk 6+1 olyan esetet, ahol a(z egy kivételével) fülig szerelmes sztárpárok csókjai felrobbantották a netet.

Ben Affleck és Jennifer LopezEz a csók Ben és Jennifer között az újra lángra lobbant szerelem tökéletes szimbóluma. Ezzel pecsételték meg a Velencei Filmfesztiválon azt, hogy a 2004-es szakításuk után 17 évvel, idén tavasszal újra egymásra találtak. Nagyon romantikus!

Emlékezetes sztárcsókok

Fotó: Rocco Spaziani/ Getty Images

Beyoncé és Jay-ZA 2018 augusztusi On the Run II turné egyik koncertjén Beyoncé és Jay-Z a vártnál kicsit később kezdtek a New Jersey-ben tomboló időjárási gondok miatt. De tőlük szokatlanul egy hatalmas csókkal indították a show-t, mikor végre színpadra állhattak, mert elállt az eső, így garantálva a felejthetetlen koncertet.

Emlékezetes sztárcsókok

Fotó: Kevin Mazur/Getty Images

Harry herceg és Meghan Markle2018 májusában Harry herceg és Meghan Markle hivatalosan is férj és feleség lettek. Amint ezt kimondták és a pár kisétált a St. George katedrálisból, azonnal megcsókolták egymást. Ahelyett, hogy a hagyományok szerint vártak volna addig, amíg a Buckingham palota erkélyére lépnek. Már akkor is a saját szabályaik szerint játszottak…!

Emlékezetes sztárcsókok

Fotó: Jane Barlow/Getty Images

Britney Spears és MadonnaEzt a 2003-as MTV Video Music Awards pillanatát ugyan nem szerelem motiválta, de túlságosan emlékezetes volt ahhoz, hogy lemaradjon a legikonikusabb csókok listájáról. Mert ha van valami, ez biztosan felrobbantotta a netet még 2003-ban is.

Emlékezetes sztárcsókok

Fotó: Kevin Kane/Getty Images

Ryan Gosling és Rachel McAdamsHa minket kérdezel, semmi sem veri Ryan Gosling és Rachel McAdams szenvedélyes csókcsatáját az MTV Movie Awardson. Egyértelműen ez az egyik legromantikusabb tévés pillanat egy valódi sztárpár között. A színészek pedig egyúttal azt is bizonyították, hogy abban az évben (2005-ben) nem véletlenül ők nyerték a legjobb filmes csóknak járó díjat.

Emlékezetes sztárcsókok

Fotó: M. Caulfield/Getty Images

Katalin hercegné és Vilmos herceg2011-ben volt az évtized első nagyobb királyi esküvője, amit valószínűleg sosem felejtesz el. Vilmos és Katalin az erkélyen puszilták meg egymást először nyilvánosan az esküvő után. Igazi klasszikus hercegi pillanat.

Emlékezetes sztárcsókok

Fotó: Anwar Hussein/Getty Images

Kourtney Kardashian és Travis BarkerAz idei MTV VMA vörös szőnyegén hívta fel magukra a figyelmet Kourtney és Travis egy egészen korhatáros smárolással. 

Emlékezetes sztárcsókok

Fotó: Jason Kempin/Getty Images

Forrás: Elite Daily

Nem mindegyik híresség ekkora csókkirály(nő):

Még több

Sztárhírek