A következő sztárok titokban szerelmesek voltak egymásba, de sosem jöttek össze

Amikor egy filmben vagy sorozatban kézzel fogható a feszültség két színész között az van, hogy azt jelenti, hogy minimum az egyikük titokban az egész forgatás alatt vágyakozott a másik iránt. Az alábbi esetekben legalábbis biztosan.

A következő sztárok titokban szerelmesek voltak egymásba, de sosem jöttek össze

Az alábbi sztárok beleálltak és bevallották, hogy egy-egy film vagy sorozat forgatása közben a kollegiális viszonynál jóval többet éreztek a másik iránt. Nem egyszer úgy, hogy a vonzalom abszolút kölcsönös volt. De míg a sztárok titokban szerelmesek voltak egymásba, valami miatt mégsem jöttek össze soha… Ettől függetlenül hihetetlenül cuki történeteik vannak, amiket mindenképpen el kell olvasnod.

Lana Condor és Noah Centineo

Akárcsak Lara Jean és Peter Kavinsky A fiúknak, akiket valaha szerettemben, úgy az őket megformáló Lana Condor és Noah Centineo is egyfajta szerződést, megállapodást kötöttek, hogy soha nem lesz köztük semmi. De ez nem tartotta vissza Lanát attól, hogy – ahogy ő fogalmazott – ne érezzen mégis valamit. Viszont a trilógia érdekében kifejezetten örült, hogy felállították ezeket a szabályokat, mert az kockáztatta volna az első rész utáni folytatásokat, annak ellenére, hogy még mindig „megvan köztünk a szikra”.

A fiúknak akiket valaha szerettem

Fotó: Netflix

Jennifer Aniston és David Schwimmer

Jóbarátok: Újra együttben kiderült, hogy Jennifer Aniston és David Schwimmer kölcsönösen vágyakoztak egymás után a sorozat első évada alatt. „Titokban mindketten szerelmesek voltunk a másikba, de olyanok voltunk, mint két hajó, ami folyton elmegy egymás mellett, mert az egyikünk mindig kapcsolatban volt és ezért soha nem léptünk át semmilyen határt. Ezt tiszteletben tartottuk” – magyarázta David. Jennifer pedig hozzátette, hogy kezdetben nem akarta, hogy Ross és Rachel szerepében történjen meg az első csókuk – de így lett, ezért végül „az egymás iránt érzett vonzalmunkat Rossban és Rachelben éltük ki”.

Jennifer Aniston és David Schwimmer

Woody Harrelson és Elizabeth Banks

Az éhezők viadala-filmek forgatása alatt a Haymitch Abernathy-t és Effie Trinketet alakító Woody Harrelson és Elizabeth Banks kölcsönösen bejöttek egymásnak, de ezt nem vallották be a másiknak. Sőt, kizárólag interjúkban beszéltek róla. „Úgy gondolkodom, hogy Elizabeth Banksnek tetszik Woody Harrelson, Effie-nek meg Haymitch, de Haymitch utálja Effie-t. Nem tudom, Woody hogy áll Elizabeth-hez” – magyarázta először a színésznő. Aztán egy kulisszák mögötti beszélgetésben Woody is bevallotta, hogy abszolút viszonozza Elizabeth vonzalmát: „Nagyon bejön, nem fogok hazudni. Szerintem Elizabeth egy gyönyörű nő, fantasztikus színésznő és imádom mint embert. Hihetetlenül szórakoztató.”

Keanu Reeves és Sandra Bullock

Amikor Keanu Reeves 2019 májusában Ellen DeGeneres talk show-jában vendégeskedett, megnézett egy felvételt, amin Sandra Bullock egy korábbi adásban bevallotta, hogy teljesen bele volt zúgva a színészbe, mikor 1994-ben a Fételenül című filmet készítették. És most kapaszkodj meg: Sandra meg volt győződve arról, hogy Keanunak kifejezetten nem tetszett, pedig a valóság az volt, hogy a színész nem hogy nem tudott arról, mit érez Sandra, de valójában a vonzalom kölcsönös volt. „Nyilván fogalma sincs, hogy én is odáig voltam érte…” – tette hozzá Keanu.

Féktelenül

Fotó: RTL Sajtóklub

Regé-Jean Page és Phoebe Dynevor

Mikor megkérdezték, ki a titkos sztár szerelme, Regé-Jean Page totál egyértelmű választ adott: „Phoebe Dynevor, az én Daphne Bridgertonom, mert hogy ne lehetne?”. Szóval nem véletlenül lobbantották lángra a képernyőt Daphne és Simon szerepében, de Regé-Jean elmondása szerint tudatosan nem léptek át semmilyen határt: „szerintem mindent, amit tudni kell, felvették a kamerák.”

Bridgerton

Fotó: LIAM DANIEL/NETFLIX

 

Az alábbi hírességeket azonban semmi nem akadályozta meg abban, hogy egymásra találjanak:

Még több

Sztárhírek