Mindenre számítottunk A korona új évadában, csak erre nem

Izgalmas hírek érkeztek A korona című sorozat forgatásáról, miután Károly herceget és Vilmost egy valóságban is apa-fia páros alakítja majd az új évadban.

Mindenre számítottunk A korona új évadában, csak erre nem

Ha követed a Netflix sikersorozatát, A koronát (The Crown), már biztosan edzett vagy, ami az évadok ugrásával járó színészcserét illeti. Amilyen nehéz volt elbúcsúzni az első két évad fiatal Fülöp hercegét alakító Matt Smith-t, olyan fájó szívvel engedjük el az elképesztően tehetséges Josh O’Connort, akit Dominic West vált majd az idősödő Károly szerepében – de ezt a sorozat rajongójaként már nyilván tudtad.

Az viszont merőben új információ, ki kapta a tinédzser Vilmos herceg szerepét. Nem, nem egy ismert színésznél landolt a szerep, hanem az abszolút újoncnak számító, 13 éves Sedan Westnél. A névegyezés nem véletlen, Sedan ugyanis Dominic West fia. Vagyis Károly és Vilmos karakterét egy, a való életben is apa-fia páros alakítja majd (itt meg is tudod nézni őket). 

A Variety úgy tudja, a fiatal srác az 5. évad utolsó epizódjában tűnik majd fel, miután a meghallgatáson felkeltette a műsor producereinek figyelmét. A most készülő évad egyébként borítékolhatóan nagyobb port kavar majd az eddigiekhez képest is: a produkció egyik konzulense már ott is hagyta a forgatást, miután szerinte a Netflix nem kezeli kellő tisztelettel Diana hercegnő emlékét, a The Sun pedig úgy tudja, a királyi család meg is tette már a kellő jogi előkészületeket arra az esetre, ha a sorozat tényleg elvetné a sulykot az új évadban. 

Forrás: people.com

Szívesen olvasgatsz a királyi családról? Rajtunk nem múlik: 

Még több

Sztárhírek