Nagyon kegyetlen döntést hozott Harry herceg és Meghan Markle

Most már szinte biztos, hogy Meghan Markle és Harry herceg nem karácsonyozik a királynővel, miután még a meghívásra sem válaszoltak.

Nagyon kegyetlen döntést hozott Harry herceg és Meghan Markle

Szinte biztos, hogy két angliai útja után idén már nem látogat vissza családjához Harry herceg, aki tavasszal Fülöp herceg temetése, nyáron pedig Diana hercegnő tiszteletére készült szobor átadása miatt utazta át a fél világot. Ha azt gondolod, pedig logikus lenne, hogy Harry herceg és Meghan Markle biztosan betervezett egy karácsonyi látogatást, sajnos tévedsz, legalábbis a Page Six cikke erről számolt be. 

Pedig a pár meghívást kapott, hogy csatlakozzon a királyi család többi tagjához, ők viszont annak ellenére sem vesznek részt rajta, hogy Erzsébet királynő Fülöp herceg nélkül tölti a karácsonyt, ráadásul az elmúlt hetekben rohamos tempóban romlik az egészsége.

Sok minden fér bele a logisztikába és a családi karácsony tervezésébe, a személyzet pedig tudja, hogy Harry és Meghan nem jön el. Ha nem így döntöttek volna, természetesen már közölték volna a családdal.

– árulta el forrás a lapnak, aki azt is hozzátette, Erzsébet királynő bízott benne, hogy számíthat unokája támogatására ezután a nehéz év után. 

A pár egyébként utoljára 2018-ban karácsonyozott a királyi családdal, 2019-ben pedig úgy döntöttek, Amerikában töltik az ünnepeket Meghan édesanyjával, amiből akkor jókora botrány lett. De közel sem akkora, mint néhány nappal későbbi bejelentésükből, amikor közölték a világgal, hivatalosan is visszavonulnak

Jöhet még több sztárhír?

Még több

Sztárhírek