2 év után szakított Shawn Mendes és Camila Cabello, ezzel magyarázzák döntésüket

Mindenre számítottunk, csak arra nem, hogy egy olyan kaliberű pár dobja be a törölközőt, mint Camila Cabello és Shawn Mendes.

2 év után szakított Shawn Mendes és Camila Cabello, ezzel magyarázzák döntésüket

Jobb, ha sürgősen megkapaszkodsz valamiben, a legédesebb álompár ugyanis úgy döntött, külön folytatja. Nem volt ajtócsapkodás vagy harmadik – legalábbis eddig nem derült rá fény -, Shawn Mendes és Camila Cabello a legnagyobb békében döntött úgy, hogy lezárják 2 éves kapcsolatukat, amit szerda este tudattak a rajongóikkal Instagram Story-n keresztül. 

Hé, srácok, úgy döntöttünk, véget vetünk a romantikus kapcsolatunknak, de az egymás iránti szeretetünk erősebb, mint valaha. A kapcsolatunkat legjobb barátként kezdtük, és továbbra is legjobb barátok maradunk. Nagyon nagyra értékeljük a támogatásotokat a kezdetektől a továbblépésig.

– fogalmazott a két énekes, akik 2019 júliusában kezdtek randizni, augusztusban pedig először léptek hivatalosan is párként a nyilvánosság elé az MTV Video Music Awards-on, ahol előadták Señorita című legendás duettjüket. A páros együtt karanténozott Miamiban a járvány berobbanásakor, amit (sok más hírességgel ellentétben) át is vészelt a kapcsolatuk – egészen mostanáig. 

Forrás: people.com

Mutatjuk, mi történt kedvenceiddel az elmúlt 24 órában:

Még több

Sztárhírek