Tom Holland elég félelmetes árat fizetett a hírnévért

Pókembernek köszönhetően az egész világ ismeri a nevét, a szerep és az ezzel járó hírnév viszont nagyon kellemetlen dolgot hozott Tom Holland életébe.

Tom Holland elég félelmetes árat fizetett a hírnévért

Szerény, vicces, kedves és elképesztően tehetséges, a Pókember-filmek színészének élete azonban közel sem annyira tökéletes, mint hinnéd. Tom Holland nagyon komoly árat fizetett, mióta generációja egyik legnagyobb színészreménysége – egészen konkrétan alvásparalízissel, vagyis alvási bénulással küzd:

Ébren vagy, és mégsem tudsz megmozdulni.

– mesélt a GQ-val készült interjújában. Visszatérő rémálma, hogy egy fotósoktól hemzsegő helyen ácsorog egyedül, miközben a sajtósát kutatja. „Hol van az az ember, akinek meg kéne védenie? M történik? És amikor újra tudok mozogni, felkapcsolom a villanyt és vége.” – tette hozzá a Pókember színésze, aki rémálmából felébredve minden alkalommal szétnéz a szobájában, nem rejtettek-e el valamit, amivel felvételeket készíthetnek róla. És ezzel sajnos közel sincs vége a dolognak:

10-ből 4 alkalommal arra kelek, hogy meztelenre vetkőztem álmomban.

A színész rendszeresen gyakorolja a tudatos álmodás technikáját, hogy ezzel is minimalizálja az alvási problémáit. „Néha, amikor nagyon rosszat álmodom, csak ránézek egy jelre, és tudatosul bennem, hogy álmodom. És akkor szabad kezet kapok, hogy azt csináljak, amit csak szeretnék.”

Fusd át a nap sztárhíreit:

Még több

Sztárhírek