4 csillagjegy, akinek még idén szintet lép a kapcsolata

A következő 4 csillagjegy számára igazán emlékezetesen fog zárulni ez az év!

4 csillagjegy, akinek még idén szintet lép a kapcsolata

Már nem sok van hátra 2021-ből, az utolsó hetek és hónapok azonban rengeteg izgalmat fognak magukkal hozni. Az alábbi négy csillagjegynek az idei év vége különösen emlékezetesen fog telni!

Ikrek

Ha eddig szingli voltál, a közeljövőben végre találkozni fogsz valakivel, aki igazán fel fogja kelteni a kíváncsiságodat. Ha komoly kapcsolatról van szó, nehezen kötelezed el magad, neked ugyanis fontos, hogy a másik ne csak külsőleg legyen vonzó, de az intellektusa is elkápráztasson. Jó hírünk van: hamarosan álmaid partnere fog kirángatni az egyedüllétből. De akkor is izgalmak várnak rád, ha kapcsolatban vagy: régóta halogatod már ezt a lépést, de most végre őszintén érezni fogod, hogy mit szeretnél, és ezzel a pároddal is egy hullámhosszon lesztek. Ha egy fontos kérdésre kell válaszolnod, ne habozz a döntéssel!

Rák

A partnereddel olyan irányba indultatok, ami elsőre ijesztő lehet, de ha igazán szeretitek egymást, nincs mitől félned. Bár Rákként neked mindig is nagyon fontos volt a szerelmetek, de a közös jövőn és a fontos döntéseken eddig nem igazán mertél gondolkozni. A következő hetekben azonban a párod be fogja neked bizonyítani, hogy jóban és rosszban is számíthattok egymásra, ez pedig minden korábbi kétségedet le fogja söpörni. Végre készen fogsz állni arra, hogy egy új szintre emeljétek a kapcsolatotokat.

Szűz

Lehet, hogy úgy eddig úgy érezted, korai még közös életről beszélni, de a párod már régóta ebbe az irányba szeretné vinni a kapcsolatotokat. Ha a következő hetekben felteszi neked a nagy kérdést, ne döntsd azonnal. Mivel az eszed és a szíved nincs mindig összhangban egymással, meg van rá az esély, hogy csak a pánik beszélne helyetted, ezért inkább higgadtan gondold át a válaszodat. Bármilyen eredményre is juss, az biztos, hogy a kapcsolatotok egy merőben új irányba fog elindulni.

Bak

Bakként te nem feltétlenül vagy az a romantikus alkat, de ha a megfelelő ember van melletted, belőled is elő lehet csalogatni a hősszerelmest. A következő hetekben pedig ki is fog derülni, hogy vajon jól választottál-e, hogy tényleg a partnered-e az a személy, akivel tökéletesen kiegészítitek egymást. Ha kiderül, hogy titeket a csillagok is egymásnak szántak, akkor már nem lesz megállás – olyan lépésre fogod elszánni magad, amire korábban még sosem gondoltál.

Éld a szerelmi életed a csillagok szerint:

Még több

Sztárhírek