Film készül Johnny Depp és Amber Heard botrányos válásából

Johnny Depp és Amber Heard ugyan már több éve szakítottak, de a körülöttük lévő botrány azóta sem csillapodik. Ezt fogják most megfilmesíteni.

Film készül Johnny Depp és Amber Heard botrányos válásából

Amber Heard és Johnny Depp ugyan csak két évig voltak házasok (2015-2017-ig), de a köztük lévő dolgokat azóta sem zárták le. Bíróságról bíróságra járnak, és bár a legutóbbi pert – amit a feleségverő megnevezés ellen indított Johnny –,  a színész tavaly novemberben elvesztette, azóta újabb tárgyalásra készülnek. 

Ebből a hatalmas botrányból készít dokumentumfilmet a Discovery+ Johnny vs. Amber címmel, ami a tervek szerint még idén bemutatásra kerül. A brit Discovery közleménye szerint a két részes film annak a krónikája lesz, „hogyan ment tönkre a kapcsolatuk és hogyan lett ebből az évtized sztárpere.

A dokumentum azért lesz két részre bontva, mert mindkét félnek szentelnek egy-egy teljes filmet. „Johnny filmje arról fog szólni, hogyan találta magát egy olyan házasságban, ahol a felesége egy machiavellisztikus hazudozó, akit semmi nem állít meg attól, hogy megvédje az imidzsét. Míg Amber filmje azt vizsgálja meg, hogy lett álmai férfijából egy erőszakos, drogos szörnyeteg.”

Szóval gyakorlatilag egyikükről sem fest majd túl hízelgő képet a produkció, de éppen ezért lesz dokumentumfilm: hogy a lehető legobjektívebben mutassa be a történteket.

Forrás: New York Post

Pörgesd át a nap híreit:

Még több

Sztárhírek