Katalin hercegné sosem volt még ilyen gyönyörű

Katalin hercegné csak úgy ragyogott a legutóbbi megjelenésén: a frizurája mindenkit meglepett, ahogy az is, hogy egy olyan ruhában nézett ki ilyen lehengerlően, amit korábban már viselt egyszer.

Katalin hercegné sosem volt még ilyen gyönyörű

Csütörtök este Katalin hercegné és Vilmos herceg hivatalosak voltak a Royal Variety Performance nevű rendezvényre a Royal Albert Hallban. Az eseményre Katalin folytatta a most már hagyománnyá vált szokását, azaz: ismét egy szemkápráztató ruhát vett fel a vörös szőnyegre. A smaragdzöld ruhát Jenny Packham tervezte, ehhez a hercegné egy zöld clutch-ot vitt magával és a szettet finom arany fülbevalókkal tette tökéletessé.

Katalin hercegné

Fotó: Max Mumby/Getty Images

Ez az outfit egyébként nem egy új darab: Katalin korábban 2019-ben a pakisztáni látogatásuk során viselte, és bár akkor is tökéletesen nézett ki, valahogy elmaradt az a bizonyos wow-hatás. Ellentétben a mostani megjelenésével. A különbség pedig egyértelműen az, hogy a hercegné soha nem látott frizurával jelent meg a rendezvényen, amivel ha lehet, még a szokásosnál is szebb lett.

Katalin ugyanis dobta a megszokott beszárított hullámait, de még a jól bevált kontyát is és egy sokkal lazább, játékosabb frizurát választott: megvillantotta a természetes loknijait (imádjuk!), amiket határozottan egyetlen oldalra sodorva rögzített. Nagyon bírjuk a hercegnének ezt az új, vagányabb és kifejezetten szexibb oldalát…!

Képben vagy a királyi családdal?

Még több

Sztárhírek