A bizonyíték, hogy a királyi családnál jobban senki sem szereti az állatokat

A királyi család tele van állatbolondokkal, nézd meg a legjobb állatos képeket róluk!

A bizonyíték, hogy a királyi családnál jobban senki sem szereti az állatokat

Bár a királyi család tagjai egyszerűen imádják az állatokat. Ráadásul nem csak a cuki élőlényekkel jönnek ki jól, hanem az ijesztőbb vadállatokkal is!

Katalin hercegné és a tarantula

2021 szeptemberében Észak-Írországban járt Katalin hercegné és Vilmos herceg, ahol a leendő királynénak alkalma nyílt megsimogatni egy tarantulát. A hercegné ettől csöppet sem jött zavarba, simán a tenyerébe vette a hatalmas pókot, amit amúgy Charlotte-nak hívtak, csakúgy, mint a kislányát, Charlotte hercegnőt. Hihetetlen, mennyire bátor ez a nő! Te utána csináltad volna?

    
Katalin hercegné tarantulát simogat

Fotó: Chris Jackson/Getty Images

 

 

A királynő banánnal etette Donnát, az elefántot

A királynő és az azóta elhunyt Fülöp herceg 2017-ben együtt látogatták meg a ZSL Whipsnade állatkertet, ahol összeismerkedtek egy Donna nevű elefánthölggyel. Az uralkodó banánnal is megkínálta az óriási állatot, akitől láthatóan cseppet sem félt, együtt pedig ledobtak ránk egy hatalmas cukiságbombát.

 

 

A királynő banánnal eteti az elefántot

Fotó: Samir Hussein/ Getty Images

 

 

A királynő fia oroszlánfókákat simogatott

II. Erzsébet királynő legkevésbé híres, ám annál jobb fej fia, Eduárd herceg 2021 novemberében nyitotta meg a Yorkshire Wildlife Parkot, a világ legnagyobb fókaintézetét, ahol meg is simogatta az állatokat. Született állatgondozó!

György herceg és György, az erszényes

Katalin hercegné és Vilmos herceg 2014-ben magukkal vitték Ausztráliába az akkor csupán egyéves György herceget. A kisfiú egy ottani állatkertben találkozhatott a róla elnevezett, tehát George névre hallgató erszényessel. Láthatóan tetszettek egymásnak!

 

 

György herceg és George

Fotó: Samir Hussein/Getty Images

 

 

Meghan és a hangyászsün

Meghan Markle már úgy utazott 2018-ban Ausztráliába Harry herceggel, hogy a pocakjában hordta kisfiát, Archie-t. Ennek ellenére nagyon bátran viselkedett, amikor egy állatkerti látogatás során az orra alá nyomtak egy hangyászsünt. A volt színésznőnek nagyon tetszett a különleges állatka, attól sem félt, hogy megsimogassa.

 

 

Meghan hangyászt simogat

Fotó: Samir Hussein/ Getty Images

 

 

Harry herceg imádja a koalákat, de ki nem?!

Szintén 2018-ban, Ausztráliában történt, hogy Meghan és Harry elsétáltak az állatkertben a koalák kifutója mellett. Diana hercegnő kisebbik fia pedig egészen elolvadt a látványuktól. Az egyiket még meg is simogatta, az állatnak pedig nem volt ellenére a herceg közeledése. Cukik voltak, nem?

 

 

Harry herceg koalát simogat

Fotó: Samir Hussein/ Getty Images

 

 

Maxold ki a királyi családok iránti rajongásod:

Még több

Sztárhírek