4 szuper film, ha szombat este inkább otthon lazítanál

Elfáradtál a héten és már elég volt a pörgésből? Válassz egy szuper filmet az alábbiak közül és induljon a moziest!

4 szuper film, ha szombat este inkább otthon lazítanál

Nincs kedved kimozdulni ebben a szürke és hideg novemberi időben? Akkor kuckózz be a kanapéra, húzz magadra egy meleg takarót, szürcsölj bele a forró csokidba és válassz egy filmet, amivel kikapcsolódhatsz! Melyik lesz a befutó?

Szerelem és más drogok (Super TV2, 21:00)

Jamie (Jake Gyllenhaal) egy sármos szívtipró, akit kirúgnak a munkahelyéről ezért orvostanhallgatónak áll. A módszere az, hogy elcsavarja a recepcióslányok fejét, akik így bejuttatják az orvosok irodáiba. Így ismerkedik meg Maggie-vel (Anne Hathaway), aki testileg könnyen belemegy a kapcsolatba, ám a szívét nem adja. A lány ugyanis beteg: Parkinson-kórja van. A betegség miatt Maggie nem akar komoly kapcsolatot, Jamie azonban másképp látja a dolgokat.

Hosszú hétvége (HBO, 20:00)

Bart írói ambíciókat dédelget, ám úgy alakul, hogy állás, pénz és barátnő nélkül marad, így kénytelen beköltözni a legjobb barátja kertjében álló sufniba. Egy nap részegen alszik egy moziteremben, ahol a gyönyörű Vienna ébreszti fel. Egymásba habarodnak, ám a lány súlyos titkokat rejteget. Ezeket végül elmondja a férfinak, akit magával sodornak ezek a dolgok. Vajon boldogok lehetnek?

Jupiter felemelkedése (Film+, 20:20)

Jupiter Jones (Mila Kunis) éjszaka született és nagy jövőt jósoltak neki. Felnőttként mégsem jut más neki csak koszos vécék takarítása. Egy napon váratlanul megjelenik Caine (Channing Tatum), aki egy genetikusan átalakított exkatona, aki egyetlen okból érkezett a Földre: magával kell vinnie Jupitert, a kiválasztottat. A lány genetikus kódja ugyanis földönkívüli örökséget rejt. Vajon helyre tudja állítani a világ egyensúlyát?

Oviapu (FilmCafe, 21:00)

Charlie (Eddie Murphy) és Phil (Jeff Garlin) zöldséges müzlije totális katasztrófa, ami miatt elveszítik az állásukat, így a feleségeiknek kell dolgozni menni. A két jó barát azonban nem tétlenkedik, úgy döntenek nyitnak egy ovit. Ekkor még nem tudják, milyen óriási kihívás elé állították magukat, de kezdetét veszi egy cuki kaland a gyerekekkel. Nem sokkal később pedig segítséget is kapnak.

Nem elég a filmes témából? Olvasgass tovább!

Még több

Sztárhírek