Tolvai Reni óriásit rúgott a Nyerő Párosba

Tolvai Renit a Nyerő Páros és a Konyhafőnök VIP-ről kérdezték, az énekesnő pedig mindkét műsorról nyíltan elmondta a (nem túl kedvező) véleményét.

Tolvai Reni óriásit rúgott a Nyerő Párosba

Tolvai Reni az Instagram oldalán tartott egy rövid Q&A-t, a rajongóitól érkezett kérdéseket pedig teljes őszinteséggel válaszolta meg a sztorijaiban. Így még arra is meglepően nyíltan és a vártnál is bővebben reagált, amikor egy követője csak annyit kérdezett: „Konyhafőnök vagy Nyerő Páros?”

Az énekesnő erre azt írta, hogy egyiket sem választaná, mielőtt kifejtette volna egyesével és aprólékosan, mi a problémája a műsorokkal. A Konyhafőnökről úgy gondolja, hogy túl sok, amit ott a séfek „egy hülye kaja miatt” megengednek maguknak, már ami azt a stílust illeti, ahogy a „színészekkel, művészekkel” beszélnek.

A Nyerő Párosról azonban még ennél is keményebb véleménye volt:

„ÚGY SÍRNAK FÉRFIAK ÉS NŐK, MINTHA A HÍD ALATT LAKNÁNAK ÉS NEM AKARNAK HAZAMENNI. SZERINTEM NEM EZ A MŰSOR KOVÁCSOL ÖSSZE JOBBAN EGY PÁRT. MARIKA NÉNI MIÉRT KELL, HOGY TUDJA, HOGY BESZÉLEK IDEGÁLLAPOTBAN A PÁROMMAL?”

Reni ezután még azt is hozzátette, hogy mivel ő így látja ezeket, „ezért nem vállaltam egyszer sem” a bennük való szereplést.

Forrás: Bors

Olvasd el a legfrisseb magyar sztárhíreket: 

Még több

Sztárhírek