Ezek a legbizarrabb pletykák, amit a brit királyi családról terjesztenek

Spoilerveszély: nem fogsz hinni a szemednek!

Ezek a legbizarrabb pletykák, amit a brit királyi családról terjesztenek

A brit királyi család tagjainak sajnos hozzá kell szokniuk ahhoz, hogy minden egyes lépésüket és mondatukat (illetve ruhájukat) nagyító alatt analizálják. De még ez sem olyan szörnyű, mint az, hogy mennyi elképesztően bizarr pletyka és összeesküvés-elmélet kering róluk a neten. A royalok természetesen egyik sztorira sem reagálhatnak nyilvánosan, úgyhogy nem tudjuk, hogy ma már csak nevetnek egy jót rajtuk, vagy kiborítja őket a sok hazugság az életükről.

Abban mondjuk biztosak vagyunk, hogy Meghan Markle nem véletlenül mondta azt, a bulvárlapokra ugyanúgy figyelmeztető matricákat kellene ragasztani, mint a cigire. „Mindenkit arra biztatnék, hogy ne olvassa őket, mert szerintem károsak az egészségre” – nyilatkozta 2021 novemberében Sussex hercegnéje, aki azért bulvár tévéműsornak is adott bizony interjút, mióta nem a palotában él…

Azokat a történeteket biztosan hallottad már az évek során, hogy Harry valójában James Hewitt fia, vagy hogy Károlynak és Kamillának van egy eltitkolt gyereke – és el kell, hogy keserítsünk, még csak nem is ezek a legvadabb elméletek. Készülj fel, mert hihetetlen, miket terjesztenek róluk..

Fenekestől felforgatott esküvők

Ki ne emlékezne arra a koszorúslány ruhára, amit Pippa Middleton viselt a testvére, Kate esküvőjén? Mármint, nem feltétlenül az outfitjéről szóltak a hírek, hanem arról, mennyire formás benne a feneke… Nos egy netes teória szerint Pippa popsija valójában nem is így néz ki, csupán felvett magára valamilyen fenékformálót…

Pippa Middleton

Na, szerinted igazi vagy sem Pippa Middleton popsija? (Fotó: Ian Gavan/GP/Getty Images)

És ha már az esküvőkről beszélünk: egyesek úgy tartják, hogy Harry csak azért vette feleségül Meghant, hogy Nagy-Britannia visszanyerje hatalmát Amerikában. Hiszen akkor akár az is előfordulhatna, hogy Diana kisebbik fia egyszerre állna sorba a brit trónért, miközben elindul az elnökválasztáson is az USA-ban. Esélyes, igaz? (Ja, nem…)

Harry és Meghan esküvője

Harry nem Meghannek, hanem Amerikának mondott igent? (Fotó: Ben STANSALL – WPA Pool/Getty Images)

Eltitkolt gyermekek és vámpíri felmenők

Sokan arról is meg vannak győződve, hogy Diánának és Károlynak nem Vilmos az első közös gyermeke, hanem egy eltitkolt kislány. A teória úgy tartja, Wales egykori hercegnéjének nőgyógyászhoz kellett mennie az esküvő előtt, hogy megbizonyosodhasson a termékenységéről. Ekkor a doki levette néhány petesejtjét, amit aztán megtermékenyített Károly spermáival. De az igazi csavar most jön: a babát a nőgyógyász felesége hozta világra és a Sarah nevet adták neki. A lányt állítólag száműzték, hogy elkerüljék a royal botrányt.

Diana és Károly

Diana és Károly három gyermek szülei lennének? (Fotó: Georges De Keerle/Getty Images)

A legszürreálisabb dolgokat azért utoljára hagytuk: van, aki szentül hiszi, hogy Károly herceg távoli rokona annak a Karóbahúzó Vlad román fejedelemnek, akiről Bram Stoker Dracula grófot mintázta. Tudod milyen bizonyítékuk van erre? Nos, az, hogy a Porphyria elnevezésű betegség állítólag előfordul a királyi családban. Tudod, ez az a vashiányos állapot, ami miatt a bőr érzékeny lesz a napfényre. Csak úgy, mint Edward is az Alkonyatban. Tehát a brit trón örököse tulajdonképpen egy vámpír. Tiszta sor, nem? Ennél már csak az az elmélet nevetségesebb, miszerint II. Erzsébet királynő igazából egy alakváltó alien hüllő. (???) Ugyanis a királyi család embertagjai idegen lényekkel párosodtak annak érdekében, hogy hatalmat szerezzenek. Ennél jobb végszót el se tudunk képzelni.

Ugyan a többi uralkodói családról nem terjed ennyi pletyka, de őket is érdemes megismerned:

Még több

Sztárhírek