Kim Kardashian és Pete Davidson nem is lehetnének szerelmesebbek

2021 legrandomabb párjáról készült néhány fotó, amik bizonyítják, hogy Kim Kardashian tényleg beleszeretett Pete Davidsonba.

Kim Kardashian és Pete Davidson nem is lehetnének szerelmesebbek

Ennél hivatalosabb most már nem is lehetne, hogy Kim Kardashian bepasizott, mégpedig nem mással, mint Pete Davidsonnal. 2021 legfrissebb és legrandomabb sztárpárjának létezéséről azóta szólnak pletykák, amióta Kim néhány hete a Saturday Night Live műsorvezetője volt. Érdekes részlet, hogy a show egyik jelenetében Kimnek meg kellett csókolnia Pete-et…

A reality sztár csak néhány napja tette Instagramon is hivatalossá az új kapcsolatát, de máris olyan lesifotók készültek róluk, amik bizonyítják: teljesen belezúgtak egymásba. Épp Pete születésnapját ünnepelték Palm Springsben, mikor lefényképezték őket, ahogy  kézen fogva és nevetgélve sétálnak. A képeket ide kattintva nézheted meg.

És ha a képes bizonyíték nem lenne elég, több forrás is azt nyilatkozta, hogy Pete és Kim „nagyon boldogok együtt”. „Pete nagyon vicces, szórakoztató és boldoggá teszi Kimet. Folyamatosan dicséri, Kim pedig imádja ezt”– tette hozzá a People magazin informátora.

Tudsz mindenről, ami Hollywoodban történik?

Még több

Sztárhírek