Ez lehet Shawn Mendes és Camila Cabello szakításának oka

A hét legmegdöbbentőbb híre volt, hogy Camila Cabello és Shawn Mendes szakítottak, most pedig végre kiderült, hogy mi állhatott a döntésük hátterében.

Ez lehet Shawn Mendes és Camila Cabello szakításának oka

Derült égből villámcsapásként érkezett Shawn Mendes és Camila Cabello bejelentése, miszerint 2 év után külön utakon folytatják. A következőket írták a közös közleményükben:

HÉ, SRÁCOK, ÚGY DÖNTÖTTÜNK, VÉGET VETÜNK A ROMANTIKUS KAPCSOLATUNKNAK, DE AZ EGYMÁS IRÁNTI SZERETETÜNK ERŐSEBB, MINT VALAHA. A KAPCSOLATUNKAT LEGJOBB BARÁTKÉNT KEZDTÜK, ÉS TOVÁBBRA IS LEGJOBB BARÁTOK MARADUNK. NAGYON NAGYRA ÉRTÉKELJÜK A TÁMOGATÁSOTOKAT A KEZDETEKTŐL A TOVÁBBLÉPÉSIG.

Túl sok információt tehát nem osztottak meg a rajongóikkal arról, mi történhetett, de a People magazinnak most egy forrás elárulta, mi állhat a szakítás hátterében: „A kapcsolatuk már nem haladt semerre. Úgy tűnik, a románc elillant.”

Emellett az is kiderült, hogy – a legtöbb párral ellentétben – kettejüket leginkább a karantén tartotta össze: a következőkben ugyanis mindkét énekesnek annyi dolga lesz, hogy idejük sem lenne egymásra. Shawn – aki egyébként állítólag a szakítást kezdeményezte – hamarosan koncertturnéra indul (aminek keretei között Magyarországra is ellátogat FYI), Camila pedig új albummal készül. 

Forrás: OK! Magazine

Mi történt az elmúlt 24 órában?

Még több

Sztárhírek