Szupertitkos Marvel projekt készül Scarlett Johanssonnal

Ugyan Scarlett Johansson valóban végleg felakasztotta a Fekete Özvegy jelmezét, még nem engedték el egymás kezét a Marvellel.

Szupertitkos Marvel projekt készül Scarlett Johanssonnal

Scarlett Johansson az American Cinematheque Award díjátadón tüntették ki, ahol több kollégája és barátja mondott beszédet a tiszteletére. Így többek között a Marvel főnöke is, Kevin Feige, aki megragadta az alkalmat, hogy elárulja: Scarlett ismét munkába állt a stúdiónál és egy titkos projekten kezdett el dolgozni. De nem színésznőként, hanem producerként.

„Már dolgozunk is Scarlett-tel egy szupertitkos projekten, aminek nincs köze a Fekete Özvegyhez és amiben ő lesz a producer. Scarlett korunk egyik legtehetségesebb, sokszínűbb és legszeretettebb színésznője. Igazi öröm volt egy olyan kaliberű emberrel dolgozni, mint ő.”

Kevin azt is elmondta, hogy a színésznő számára abszolút nem lesz újdonság az, hogy a produceri székben találta magát. Ő volt ugyanis az első az MCU-ból, aki a Fekete Özveggyel producerként is kivette a részt a munkában. (Azóta egyébként többek között Tom Hiddleston is rálépett erre az útra a Lokival.) „A legelső meetingjeinktől kezdve világos volt, hogy konkrét elképzelése van a filmről és arról, hogyan meséljük el ezt a történetet” – tette hozzá Feige.

Forrás: Entertainment Weekly

Ne maradj le a hírekről hétvégén sem:

Még több

Sztárhírek