Ezek lesznek a legjobb filmek a vasárnap esti pihenéshez

Ez a hét is a végére ért, ideje megpihenned, hogy holnap újult rővel vágj bele az álmaid megvalósításába! Válassz egy filmet és lazíts!

Ezek lesznek a legjobb filmek a vasárnap esti pihenéshez

Hatalmas volt a pörgés ezen a héten? Nem csoda, ha elfáradtál! Holnap azonban már itt a hétfő és neked kipihentnek és frissnek kell lenned! Úgyhogy bújj be a takaró alá és válassz egy szuper filmet, amit imádni fogsz!

A Macskanő (RTL Klub, 21:45)

Patience Philips (Halle Berry) megtudja, hogy egy nagy cég öregedésgátló terméke hatalmas csalás. A titok miatt az üzletemberek elteszik láb alól. Titokzatos erőknek köszönhetően azonban a lány feltámad a halálból. Erő, gyorsaság és kifinomult érzékek is társulnak második életéhez, így megszületik a Macskanő, aki felveszi a harcot a rosszfiúkkal.

Lánytesók (TV2, 22:40)

Maura és Kate testvérek, de semmi közös nincs bennük, előbbi visszafogott és komoly, utóbbi pedig bulis és felelőtlen. Amikor azonban megtudják, hogy szüleik eladják a családi házukat, hazautaznak és elhatározzák, tartanak a régi idők emlékére egy hatalmas házibulit. Ráadásul megállapodnak abban, hogy szerepet cserélnek, így végre Maura is ki tudja tombolni magát. A bulin azonban elszabadul a pokol!

AZ (VIASAT6, 23:20)

Egy amerikai kisvárosból, Derryből sorra tűnnek el a gyerekek, akiket aztán soha nem találnak meg. A város egy darabig gyászol, aztán mindenki megy a maga dolgára. Csak hét iskolás nem tud túllépni ezen, elhatározzák, megkeresik őket. Kiderül, egy démoni bohóc él a csatornában, aki gyerekeket eszik. A gyerekcsapat mindent megtesz, hogy elpusztítsák, de sikerülhet nekik?

Szexvideó (Prime, 23:45)

Jay (Jason Segel) és Annie (Cameron Diaz) 10 éve házasok és nagyon boldogok együtt, de a szexuális életük egy kicsit ellaposodott. Ezért úgy döntenek, kipróbának valami újat és filmre veszik az egyik együttlétüket. Azonban csak reggel veszik észre, hogy a videó valahogyan felkerült a felhőbe és mindenki számára elérhetővé vált. Ezután megpróbálják a lehetetlent: eltüntetni a felhőből, ami már odakerült, mielőtt bárki megnézi…

Barátság extrákkal (SuperTV2, 21:00)

Jamie (Mila Kunis) nagymenő HR-fejvadász New Yorkban, aki a városba csábítja egy nagyszerű lehetőséggel Dylant (Justin Timberlake), a szuper tehetséges szerkesztőt. Ahogy megismerik egymást, teljesen rákattannak a másikra és hamar az ágyban találják magukat. Múltbéli sérüléseik miatt azonban ragaszkodnak ahhoz, hogy ez csak barátság legyen extrákkal. Az érzéseiket viszont nem irányíthatják…

Nem csak néznél filmeket, olvasnál is róluk?

Még több

Sztárhírek