Emlékszel még? Ilyen volt Cserpes Laura 9 éve a Megasztárban

Cserpes Laura a Megasztár és A Dal műsorok versenyzőjeként, azaz énekesnőként ismerhettük meg, pedig gyermekkorában még egyáltalán nem zenei karrierről álmodozott.

Emlékszel még? Ilyen volt Cserpes Laura 9 éve a Megasztárban

A debreceni születésű Cserpes Laura 2012-ben robbant be a köztudatba énekesnőként, méghozzá a Megasztár hatodik évadjának indulójaként, ahol bejutott a legjobb huszonnégy versenyző közé. Bár mára lezárta ezt a fejezetet az életében, de akkoriban még Fekete Dávid párja volt, aki második helyezettként zárta a tehetségkutató negyedik szériáját.

CSerpes Laura a Megasztárban

CSerpes Laura a Megasztár válogatóján 2012-ben (fotó: YouTube)

Az énekes a TV2 Mr. és Mrs. című műsorban kérte meg Laura kezét, 2010-ben pedig kimondták egymásnak az igent, de végül elváltak. Bár a Megasztárban nem, de A Dal című műsorban Laura eljutott a döntőig, ahová az „Élj pont úgy” című számmal jelentkezett 2013-ban.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

cserpeslaura (@cserpeslaura) által megosztott bejegyzés

„Ez a dal akkor talált rám, amikor egy nehéz lelki időszakon mentem keresztül és nagyon különleges szerepe van azóta a mindennapjaimban… Nagyon fontos számomra az üzenet, amit közvetít ez a dal, hiszen mindannyiunk életében eljön egyszer egy mélypont és kizárólag a lelkünkben találhatjuk meg azt, ami kihúz minket ebből az állapotból” – nyilatkozta akkor. Laura és Dávid válását 2013 elején mondták ki, így talán érthető, milyen magánéleti hullámvölgyre célzott az énekesnő.

Még ugyanennek az évnek a végén kiadta az első nagylemezét is, ami az Úgy szállj! címet kapta. 2014-ben újra benevezett a Dalba, majd kipróbálta magát a TV2 Nagy Duett műsorában is, ahol Gesztesi Máté oldalán versenyzett.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

cserpeslaura (@cserpeslaura) által megosztott bejegyzés


Közben a színészi karrierjét is aktívan építette: az első filmes főszerepét például a Véletlenül szándékos című krimiben kapta, aminek a betétdalát is ő énekelhette el. Ez volt a Bűnhődés, amit amúgy jóval a Megasztár előtt, még 2008-ban adtak ki. „Kislánykoromban arra vágytam, hogy színésznő legyek, a Győri Nemzeti Színház Színi Tanodájába jártam és a drámai darabok szerelmese voltam. Nagymamám tanítónőnek tanult, de a színjátszó körben felfigyeltek tehetségére. Le akarták szerződtetni a Nemzeti Színházhoz, de végül a tanári pályát választotta. Szerintem innen eredhet a színészi véna. Tizennyolc évesen vidéki lányként azzal a szándékkal érkeztem Budapestre, hogy kitanulom ezt a szakmát. Aztán az élet mégis úgy hozta, hogy az énekesi pályám kezdődött el, és utána nem is tiltakoztam ellene, tudatosan ráhangolódtam” – mesélte Laura az nlc.hu-nak.

Az énekes-színésznő az évek során olyan sorozatokban játszott már, mint a Barátok közt, a Korhatáros szerelem.

Cserpes Laura

Cserpes Laura a Barátok köztben (Fotó: RTL Klub Sajtóklub)

Most például a Keresztanyuban láthatod RTL Klub műsorán. „Egy olyan túlfűtött, cicás és egyben szexi titkárnőt alakítok, akinek a karaktere merőben távol áll tőlem. Ezért is volt érdekes és nehéz feladat. Minden percét nagyon élveztem, és borzasztóan izgultam, amikor Gálvölgyi Jánossal forgattunk együtt. Óriási dolog volt látni őt dolgozni, ahogyan készül, amilyen profi. János a gyerekkori nagy kedvencem, ő volt mindig az etalon számomra, nagyon tisztelem az ő munkásságát. Ezért is volt igazi ajándék, hogy vele a közös munka, ráadásul nagyon közvetlen és kedves volt velem, könnyen megtaláltuk a közös hangot” – mondta.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

cserpeslaura (@cserpeslaura) által megosztott bejegyzés

De a legnagyobb meglepetést idén talán az Álarcos énekes műsorában okozta, ahol Víziló-jelmezbe bújva egészen a döntőig menetelt és mindenkit lenyűgözött a teljesítményével – azaz a hangjával. „Nagyon felszabadító érzés egy jelmezben színpadra állni, úgy, hogy senki sem tudja, ki vagy. Leírhatatlan volt, amikor láttam, mennyire tetszik a közönségnek és szurkolnak értem. Ez csak és kizárólag a produkciómnak szólt, amiből bátorságot merítettem, mert pozitív visszacsatolás volt. Az első adás után tudtam, ebből a műsorból ki akarom hozni a maximumot, hogy minél tovább tartson ez a jó érzés”nyilatkozta utólag.

Cserpes Laura az Álarcos énekesben

Cserpes Laura az Álarcos énekesben (Fotó: RTL Klub Sajtóklub)

A magánéletével kapcsolatban viszont már elég szűkszavú – ami természetesen érthető is. 2021 nyarán kérdezz-feleleket játszott az Instáján, mire valaki rákérdezett, hogy van-e titkos szereleme. „Persze, hogy van! De nem mondhatom el, hogy ki az, mert ha elmondanám, akkor többé már nem lenne titkos” – válaszolta Laura. Ősszel pedig szintén a közösségi oldalán üzent a szerelmi életéről. „Ti mindenkivel összeboronáltok engem, akivel kb. valaha is láttatok az Instagramon. Szóval nem, nem vagyok együtt egyikőjükkel sem” – hangsúlyozta az énekesnő. Egy biztos, az Ellie nevű kutyusa máig hűséges társa.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

cserpeslaura (@cserpeslaura) által megosztott bejegyzés


 

Utazz még egy kicsit velünk az időben!

Még több

Sztárhírek