Kínos vagy sem, ezek a sztárok elfelejtették a saját filmjeiket

A színészeknek egy forgatás olyan, mint neked egy átlagos kedd az irodában. Te sem emlékszel minden meetingre vagy egy-egy unalmasabb munkanapra, nem? Hát az alábbi sztároknál ez úgy néz ki, hogy konkrét filmeket felejtenek el…

Kínos vagy sem, ezek a sztárok elfelejtették a saját filmjeiket

Drogok, balesetek, túl sok munka vagy egyszerű rossz memória – bármi is legyen az oka, az alábbi sztároknak simán kiestek pillanatok egy-egy filmjük forgatásáról vagy (rosszabb esetben) komplett produkciók. Pedig az itt nyújtott alakításaik általában egyáltalán nem felejtésre méltók, sőt, kifejezetten emlékezetesek…Csak nem nekik.

Colin Farrell

A Miami Vice volt Colin Farrell karrierjében az utolsó, amit drogos és alkoholos befolyás alatt készített és egy perc munkára nem emlékszik. „Egyetlen kockát nem tudtam felidézni a forgatásról. Ott voltam a premieren és fogalmam sem volt, mi következik a sztoriban. Nagyon fura volt, mert közben meg benne voltam. Abban a pillanatban, hogy vége lett a filmnek, felraktak egy gépre és elmentem rehabra, miközben mindenki más az after partira sietett” – mesélte a színész. Szerencsére manapság már teljesen józan és nagyon fontos neki, hogy ez így is maradjon a két gyereke miatt.

Sztárok, akik elfelejtették a filmjeiket

Fotó: Mike Marsland/Getty Images

Malcolm McDowell

A brit színészt egy rakás filmből és sorozatból ismerheted. Leghíresebb szerepe a Mechanikus narancs főszereplője, de például a Könnyű nőcske iskolaigazgatójaként is láthattad. Mivel ilyen sok produkcióban játszott már, a legtöbbje egyszerűen nem maradt meg neki. „Az emberek megállítanak, hogy imádtak ebben meg abban, én meg a legtöbbször azt válaszolom, hogy sajnálom, de az nem én voltam. Erre előhúzzák a telefonjukat vagy egy DVD borítót, és lám, ott vagyok. És egyszerűen semmi emlékem sincs, arról, hogy szerepeltem volna benne” – magyarázta a közel 300 filmet készített McDowell a Guardiannek. 

Sztárok, akik elfelejtették a filmjeiket

Fotó: Aurelien Meunier/Getty Images

Brie Larson

Brie Larson élete első Oscar-díját nyerte a 2015-ös A szobáért, de ha ő nem is a teljes filmet, de annak egyik legérzelmesebb jelenetét totálisan elfelejtette. Mégpedig azt, amikor a karaktere végre kiszabadul a fogságból és rohan, hogy újra találkozzon a fiával, aki egy rendőrautóban várja őt. A színésznő a Denver Postnak mesélte, hogy arra csak emlékszik, hogy másnap felébredt és tele volt kék-zöld foltokkal, de nem tudta, hogy szerezte őket. Csak akkor jött rá, hogy mi történhetett, amikor a kollégái felhívták, hogy hogy van – valószínűleg a jelenet hevességében beütötte a fejét, kisebb agyrázkódást kapott és ez okozhatta a kiesést.

Sztárok, akik elfelejtették a filmjeiket

Fotó: Jeff Kravitz/Getty Images

Matthew Perry

Oké, a lista utolsó két szereplője kissé kivételnek számítanak, mert nem filmeket, hanem a világ egyik legikonikusabb sorozatának, a Jóbarátok epizódjait felejtették el. Ami Matthew Perry esetében valójában egész évadokat jelent. „Három év teljesen kiesett. Valahol a harmadik és a hatodik évad környékén nem igazán voltam jelen” – mesélte a Chandlert alakító színész a BBC egyik rádióinterjújában. A sztár, aki ma már józan és rengeteg időt szán alkoholisták segítésére, nagyon komoly függőséggel szenvedett akkoriban: „Amikor kifejezetten nagy volt a baj, az is nagyon nyilvánosan történt, mert egy olyan műsorban szerepeltem, amit 30 millióan néztek.”

Sztárok, akik elfelejtették a filmjeiket

Fotó: Michael Kovac/Getty Images

Courteney Cox

„Borzalmas a memóriám, egyáltalán nincs meg a sorozat. Mármint emlékszem, hogy mennyire szerettem ott mindenkit és hogy milyen jól éreztem magam, és fel tudok idézni konkrét pillanatokat az életemből, amikor ott voltam, de nem emlékszem epizódokra” – magyarázta Courteney Jimmy Kimmelnek és hozzátette, hogy a karantént arra használja, hogy újranézze a Jóbarátokat és felfrissítse az emlékezetét. „Most kezdtem az első évadot. Tök jó!”

Sztárok, akik elfelejtették a filmjeiket

Fotó: Jean Baptiste Lacroix/Getty Images

Forrás: Buzzfeed

A színészet is csak egy munka, a következő sztorik is ezt bizonyítják:

Még több

Sztárhírek