Justin és Hailey Bieber már 3 éve házasok, pedig masszív gyűlöletkampánnyal küzdenek minden egyes nap

A kétkedők és a Jelena rajongók sem könnyítik meg az életüket, ennek ellenére már a harmadik házassági évfordulójukat ünneplik. Hihetetlen, igaz?

Justin és Hailey Bieber már 3 éve házasok, pedig masszív gyűlöletkampánnyal küzdenek minden egyes nap

Nincs még egy olyan megosztó pár jelenleg a sztárvilágban, mint a Justin és Hailey Bieber. És nem csak azért, mert túl gyorsan fordultak közöttük túl komolyra a dolgok, vagy azért, mert a Selena Gomez rajongók óriási gyűlöletkampányt folytatnak Hailey ellen, hanem azért is, mert Justin sem bánik a feleségével kesztyűs kézzel. Egy csomó olyan alkalom írható Biebs számlájára, amikor nagyon csúnyán megalázta a feleségét, aki ezt szó nélkül tűrte, úgyhogy ennek fényében tényleg meglepő, hogy már három éve történt, hogy kimondták a boldogító igent! 

Persze Hailey nem is olyan régen bevallotta, hogy a kezdetekkor nem sokon múlt, hogy nem lépett mégis vissza, ugyanis Justin küzdelme a mentális egészségével, számára is nagyon nehéznek bizonyult. De a sok viszontagság ellenére – amiből bőven kijutott nekik – kitartottak egymás mellett, ez pedig példaértékű! 

 A Jelena-jelenség 

Hiába telt el már több, mint három év a pár első esküvője óta, a Jelena-fanok még mindig nem tudják megbocsátani, hogy Justin végül nem Selena Gomez mellett állapodott meg. A rajongók lazább esetekben csak beszólogattak Hailey-nek, vagy hangosan skandálják Selena nevét, mikor meglátják őt, de egy alkalommal például konkrétan egymást toborozták, hogy a modell élő videója alatt írják ki minél többen, hogy Selena jobb nála. A dolgot végül Justin maga zárta rövidre, és egy Instagram Story-ban kérte, hogy szálljanak le a feleségéről, mert nem helyes, hogy azt a személyt, akit a világon mindenkinél jobban szeret, így betámadják és megszégyenítsék. De még ennél is szélsőségesebb volt, amikor az idei MET-gálán Selena-fanok egy csoportja Biebs és Hailey bevonulása alatt Selena nevét kántálta. Az esetről videó is készült, és Justin láthatóan nem volt elragadtatva a dologtól. A Jelena-jelenség egyszerűen nem akar szűnni, ez pedig durván rányomja a bélyegét a kapcsolatukra.

@dawnofbizzle

so disrespectful. he loves her sm. #AEJeansHaveFun #justinbieber #KeepItRealMeals #haileybieber #foryoupage #jailey #foryou #belieber #bieber #metgala

♬ original sound – Sam Arrow

Feledékeny Biebs! 

A házaspár kétszer is kimondta a boldogító igent, a második alkalommal óriási felhajtás közepette, aminek évfordulóját októberben ünnepelték. Csakhogy amíg Hailey megosztott egy nagyon cuki képet magukról, addig Justin ezt a napot választotta arra, hogy egy hosszú írásban kifejtse: Isten megbocsátott neki a korábbi hibáiért, Jézus pedig szereti őt. A bejegyzés miatt csak egy nappal később jutott eszébe, hogy egyébként a házassági évfordulójuk volt, úgyhogy megkésve, egy rövidke üzenetben emlékezett meg a dologról, ami mondjuk 20 év házasság után már nem lenne olyan furcsa, de így elfogadhatatlan. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés

 

Csak utánam, bébi! 

Vírusként terjedt 2019-ben az a videó, ahol Justin kiszállt az autóból és nemes egyszerűséggel rácsapta a kocsiajtót a feleségére, miközben próbált minél hamarabb belépni az étterembe, ahová igyekezett. Szerencsétlenségükre a pillanatot egy csomó lesifotós megörökítette, és Hailey-n nagyon látszott, hogy a dolog eléggé rosszul érintette. Bár amilyen flegmán viselkedett a férje, az sincs kizárva, hogy már a kocsiban összebalhéztak valamin, és ezzel akarta rövidre zárni a vitát. Akárhogy is, ilyet senki nem engedhet meg magának, akkor sem, ha haragszik éppen. 

Mentális problémák 

Még a házasságuk kezdetén Justin mentális problémákkal küzdött, amire kis híján ráment a házasságuk. Hailey az In Good Faith with Chelsea & Judah Smith nevű podcastben mesélt arról, mennyire nehéz időszak volt ez. 

Emlékszem, hogy többször is sírva hívtam fel az anyukámat, azzal, hogy nem tudom ezt tovább csinálni. Azt mondtam neki, hogy nem fogom kibírni ezt az állapotot örökké. Emlékszem, nagyon nyugodt volt a vonal másik végén és azt mondta: »El fog múlni, minden rendben lesz, Justin egészséges lesz, mi pedig itt vagyunk és támogatunk téged«. 

Bár nem volt egyszerű, sikerült felülemelkedniük a problémákon, jelenleg pedig már a közös családjukat tervezik, Justin nem olyan régen azt nyilatkozta, hogy ő már nem bánná, ha apa lehetne.

A szerelmek jönnek-mennek…

Még több

Sztárhírek